Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Games Yaz İndirimleri 60 TL Altı En İyi Oyunlar

Epic Games Store Yaz İndirimleri 2021 başladı. Sizler için 60 TL altına alabileceğiniz en iyi oyunları derledik.

Epic Games Store yaz indirimleri döneminde alınabilecek 60 TL altı en iyi oyunlar listesi hazırladık. Steam’e alternatif olarak kurulan oyun satış platformu, yaptığı indirimler ve dağıttığı kuponlarla oyuncuları sevindirmeye devam ediyor.

Epic Games Store indirim dönemi 22 Temmuz’da başladı ve 5 Ağustos günü sona erecek.

Darksiders Genesis – 32.50 TL

60 TL Altı En İyi Oyunlar

Darksiders Genesis, Airship Syndicate tarafından geliştirilen Darksiders serisinin bir yan bölümü. Ekip, Battle Chasers: Nighwar’ın geliştirilmesinden sorumluydu ve üyeleri, serinin ilk iki bölümünün geliştiricilerini içeriyor. Oyun, hack’n’slash türünün bir temsilcisi ve seriden sorumlu şirket olan THQ Nordic tarafından yayınlandı.

Darksiders Genesis’in aksiyonu, serinin ilk bölümünde sunulan olaylardan öncesini konu alıyor. Konsey, dünyadaki dengeyi gözeterek, Mahşerin Atlılarına büyük güçler verdi ancak karşılığında, Aden’de kanlı bir savaşa yol açan kalan Nefilimleri öldüreceklerdi. Bunlardan ikisi, War ve Strife, emir yerine getirildikten sonra başka bir göreve verildi. Bu sefer amaçları, Lucifer tarafından atanan şeytani ustaları avlamak ve şeytani hükümdarın dengeyi sonsuza dek bozmasını engellemek. 60 TL altı en iyi oyunlar listemizin bu oyununu bir arkadaşınız ile birlikte co-op oynayabileceğinizi de belirtelim.

Oyunu satın almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Disco Elysium: The Final Cut – 36.60 TL

60 TL Altı En İyi Oyunlar

Yaz indirimlerinde 60 TL altı en iyi oyunlar listemizin en ilginç oyunu, Estonyalı stüdyo Fortress Occident tarafından geliştirilen ilk oyun olan sıra dışı, izometrik bir RPG oyunu. Oyun çoğunlukla anlatı üzerine odaklanmış. Modern ortamı fantezi özellikleri ve retro-fütüristik teknolojilerle birleştiren kurgusal bir dünyada geçen oyunu türün seveni herkes mutlaka oynamalı.

Oyunun The Final Cut sürümü ile tüm karakterler sıfırdan seslendirildi ve çeşitli iyileştirmeler yapıldı. Oyunun eski sürümünü oynayanların bile tekrar oynamasına sebep olan bu benzeri olmayan oyunu herkese tavsiye ederim. Tek eksi yönü olarak çok ağır bir İngilizce istemesi diyebilirim.

Oyunu satın almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Hades – 28 TL

60 TL Altı En İyi Oyunlar

Hades: Battle Out of Hell, Yunan mitleri dünyasında geçen roguelike bir aksiyon oyunu. Bu oyunda, mitolojik cehennemden çıkmaya çalışan bir adamın rolünü üstleniyoruz. Oyun, Bastion, Transistor ve Pyre’ın yazarları olan tanınmış bağımsız stüdyo Supergiant Games tarafından geliştirildi.

Tam sürümü çıktığı dönemde onlarca ödül almayı başaran ve türü başka bir seviyeye taşıyan Hades, 60 TL altı en iyi oyunlar listemizin en iddialı yapımlarından.

Oyunu satın almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Outward – 35.80 TL

60 TL Altı En İyi Oyunlar

Bir fantezi dünyasında geçen bir sandbox RPG oyunu. İndirim döneminde 60 TL altı en iyi oyunlar listemizin en uzun süren oyunlarından bir tanesi olan Outward, bir arkadaşınızla birlikte vakit öldürebileceğiniz co-op bir yapım.

Outward, Aurai olarak bilinen oldukça klasik bir fantezi aleminde geçiyor. Aurai, sihir ve kana susamış canavarlarla dolu. Bu dünya dört ana grup tarafından kontrol ediliyor ve oyuncu bunlardan birine katılmak zorunda. Her fraksiyon farklı maceralar, ayrı hikayeler ve benzersiz karakter geliştirme yolları sunuyor. Bu grupların her birinin kendisine ait görevleri de mevcut.

Oyunu satın almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Vampyr – 47.50 TL

60 TL Altı En İyi Oyunlar

Vampyr, hikayesi yirminci yüzyılın başlarında İngiltere’de geçen karanlık, açık dünya aksiyon RPG oyunu. Oyun, Remember Me ve Life is Strange gibi oyunlarla tanınan Fransız geliştirme stüdyosu DONTNOD Entertainment tarafından oluşturuldu. Eğer sizde vampir hayranıysanız, çok pahalı çıktığı için ülkemizde gereken değeri görmeyen bu oyunu, bu fiyata kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Hikaye bizi İspanyol Gribi olarak adlandırılan 1918’deki kötü şöhretli grip salgınının Avrupa’yı kasıp kavurduğu ve Londra sokaklarının şiddetle ve korkuyla dolu olduğu zamanlara götürüyor. Birinci Dünya Savaşı’nın ön saflarından, hastalıktan etkilenen insanlara yardım etmek ve ölümcül salgını durdurmanın bir yolunu bulmak için kişisel bir görevle dönen saygın bir askeri cerrah olan Jonathan E. Reid adlı bir adamın rolünü oynuyoruz.

Oyunu satın almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

South Park: The Stick of Truth – 33.75 TL

60 TL Altı En İyi Oyunlar

South Park: The Stick of Truth, son derece tartışmalı ve eşit derecede popüler bir çizgi filmin uyarlaması olan bir RPG oyunu. Oyun, RPG’lerde uzmanlaşmış Obsidian Entertainment tarafından geliştirildi ve orijinal serinin yaratıcıları da yapımda yer aldı.

Ailesiyle birlikte yakın zamanda South Park kasabasına taşınan bir çocuğun rolünü üstlendiğimiz bu yapımda dizinin hayranları için inanılmaz espriler mevcut. Ana amacımız, bir grup kurmak ve mümkün olduğunca çok arkadaş edinmek. Absürt mizah seven birisiyseniz, 60 TL altı en iyi oyunlar listemizdeki bu oyunu kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Oyunu satın almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Iron Harvest – 16.66 TL

60 TL altı en iyi oyunlar

Epic Games Store Yaz İndirimleri döneminde almanız gereken 60 TL altı en iyi oyunlar listemizin bir diğer üyesi olan Iron Harvest, Polonyalı sanatçı Jakub Rozalski tarafından yaratılan 1920 dizel-punk evreninde geçen bir strateji oyunu. Oyun, diğer şeylerin yanı sıra The Book of Unwrite Tales 2 ve macera oyunu The Raven: Legacy of a Master Thief gibi eserler yaratan Alman stüdyo KING Art tarafından geliştirildi.

Oyunun evreni, Birinci Dünya Savaşı’nın cephelerinde mekanik makinelerin bulunabileceği ve küresel çatışmanın sona ermesinden sonra, insanın günlük yaşamına yerleştirilen güçlü makinelerin manzaranın ayrılmaz bir parçası haline geldiği alternatif bir gerçeklik vizyon. Bu tarz alternatif evrenlerde savaşmayı seviyorsanız, ilginç sanat tasarımları hoşunuza gidiyorsa veya strateji oyunu kaçırmam diyorsanız bu fiyata mutlaka almanız gereken bir yapım.

Oyunu satın almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Sid Meier’s Civilization VI – 54.75 TL

civ vi

Sid Meier’s Civilization VI, birkaç bin yıllık insanlık tarihi boyunca bir imparatorluk inşa etmemizi ve geliştirmemizi sağlayan efsanevi strateji oyunu serisinin altıncı bölümü. Sid Meier bir kez daha prodüksiyonun manevi ve sanatsal rehberi konumunu üstlendi, ancak geliştirme sürecine doğrudan dahil olmadı.

Eğer sizi yaz boyunca oyalayacak bir strateji oyunu arıyorsanız 60 TL altı en iyi oyunlar listemizin bu oyununu kaçırmamanızı tavsiye ederim. Arkadaşlarınızla oynadığınız da çok daha keyifli bir oyun haline geldiğini de belirteyim.

Oyunu satın almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Mafia III: Definitive Edition – 16.17 TL

mafia 3

Mafia III: Defitinive Edition, 2002 yılında oluşturulan aksiyon macera oyunu serisinin üçüncü bölümünün yeniden düzenlenmiş hali. Oyun bağımsız olarak ve 2K Games tarafından Mafia Trilogy paketinin bir parçası olarak piyasaya sürüldü. Oyun, orijinal Mafia III’ün yaratıcıları ve serinin önceki iki bölümünün yenilenmiş versiyonları olan Hangar 13 stüdyosu tarafından geliştirildi.

Çıktığı dönemde oldukça hayal kırıklığı yaratmış olan oyunun, ilgi görmediği için fiyatı zamanla gayet uygun bir düzeye ulaştı, bizde bu yüzden 60 TL altı en iyi oyunlar listemize ekledik. Açık dünyada gezeyim, grafikleri harika olsun, araba süreyim, çatışayım tarzında bir oyun arıyorsanız bu fiyata bulabileceğiniz bir alternatifi yok. Açık dünya sevenlere tavsiye ederim.

Oyunu satın almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Trials Rising – 17.80 TL

trials rising

60 TL altı en iyi oyunlar listemizin sonuna gelirken yarış sever ve motor tutkunlarını da unutmadık. Trials Rising, bir motosiklet oyunu. Serinin diğer tüm bölümlerinin yaratıcısı olan RedLynx stüdyosu tarafından geliştirildi.

Geliştirici ekip, Trials Fusion’ın fütürist atmosferini ve mobil Trials Frontier’in kıyamet sonrası gerçeklerini terk etmeye karar verdi. Trials Rising, bize bu serinin önceki oyunlarından bildiğimiz modern zamanlara bir dönüş sundu.

Oynanış mekaniği açısından yapım, serinin geleneklerine sadık kaldı. Grafikler üç boyutlu olarak yapıldı, ancak oyun iki boyutlu olarak oynanıyor. Her parkurdaki amacımız, esas olarak bitiş çizgisine tek parça halinde ulaşmak. Bu kolay değil çünkü haritalar tuzaklar, engeller ve diğer tehlikelerle dolu.

Oyunu satın almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Epic Games Store Yaz İndirimleri döneminde 60 TL altı en iyi oyunlar listemizin sonuna geldik. Siz bu indirim döneminde hangi oyunları aldınız veya alacaksınız? Yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.