Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Games Store’un Yol Haritası Açıklandı!

Epic Store'a oyuncu eleştirileri ve istek listesi eklenecek.

Aralık 2018’de yayın hayatına başlayan Epic Store günümüzde 90 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılmaya devam ederken her hafta bilgisayar oyuncularına çeşitli oyunlarda bedava olarak dağıtılıyor.

Epic Games Store’un Yol Haritası Açıklandı 2

19 Aralık yani bugünden sonra 12 gün boyunca oyunculara 12 farklı oyunu ücretsiz olarak dağıtacak olan Epic Store yeni yıla dair bazı planlarından ve yol haritasından bazı bilgileri kullanıcıları ile paylaştı. Yapılan bu paylaşım ile Epic Store’a gelecek olan bazı özellikler hakkında bilgi sahibi olduk.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Epic Store’a gelecek olan özellikler arasında oyuncu eleştirileri ve yorumları, istek listesi ve daha fazlası yer alıyormuş. Bilindiği üzere şuan Epic Store üzerinden alıp oynadığımız oyunlar hakkında henüz düşüncelerimizi belirtemiyoruz. Çünkü Epic üzerinde bu konuda herhangi bir özellik ve düşünce alanı yer almıyor. Ünlü mağaza yeni yılda bu özelliği oyunculara sunacak ve oyunu satın almadan önce diğer oyuncular o oyun hakkındaki yorumları okuyabileceklermiş. Yani oyuncular eleştirilere erişebilecekler.

Oyun mağazasına gelecek olan istek listesi özelliğinden söz edecek olursak, oyuncular çıkmasını bekledikleri oyunları istek listesine ekleyebilecek, oyun çıktığında da haberdar olabilecekler.

Bunlara ek olarak mağazanın görünümü üzerinde de bazı değişikliklerin yanı sıra çok sayıda düzeltmeler yapılacakmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.