Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Games Store’un Bir Sonraki Ücretsiz Olarak Vereceği Oyun Belli Oldu

Simülasyon oyunu MudRunner gelecek hafta Epic Games Store'da ücretsiz olarak verilecek.

Bugün haberini yaptığımız üzere Epic Games Store bugünden itibaren 26 Kasım tarihine kadar Elite Dangerous ve The World Next Door oyunlarını ücretsiz olarak veriyor, eğer halen bu ücretsiz kampanyadan yararlanmadıysanız Epic Games Store’a girerek bu oyunları ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu oyunların yanı sıra Epic Games Store önümüzde ki hafta ücretsiz olarak vereceği oyunu da duyurdu.

Epic Games Storeun Bir Sonraki Ucretsiz Olarak Verecegi Oyun Belli Oldu 1

Epic Games Store, Saber Interactive tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanan simülasyon oyunu MudRunner’ı ücretsiz olarak kullanıcılarına sunacak. İlk kez 2017 yılında piyasaya sürülen MudRunner, Steam üzerinden oldukça olumlu yorumlar aldı ve daha sonra şirket oyunun bir üst modeli olan SnowRunner‘ı piyasaya sürdü. Genel olarak oyuncuların oynamaktan keyif aldığı oyunlardan biri olan MudRunner, gelecek hafta Epic Games Store’da 26 Kasım – 3 Aralık 2020 tarihleri arasında ücretsiz olarak alınabilecek.

MudRunner, oyunculara, niahai bir off-road deneyiminin yanı sıra, 19 arazi araç kullanımının deneyimini sunacak. Aşırı derecede gerçekçilik için elden geçirilmiş grafikler ve gelişmiş fizik motoru içeren oyunda oyuncular, ekstrem koşullar içerisinde tehlikeli hedefleri ve teslimatları tamamlamaya çalışacak. Oyuncular ayrıca ister tek başlarına ister 4 kişiye kadar Co-Op olarak diğer oyuncular ile birlikte oynayabilecekler.

MudRunner - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.