Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Games Store Mobil Cihazlara Geliyor

Epic Games Store iOS ve Android'e gelecek.

Epic Games’in kısa bir süre önce Steam’e rakip olarak duyurduğu Epic Games Store uygulamasının mobil platformlara geleceği açıklandı.

epic games store mobil cihazlara geliyor 2

Popüler Battle Royale oyunu Fortnite ile birlikte yükselişe geçen Epic Games Store’un CEO’su Tim Sweeney, Epic Games’in geleceği konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

2018 yılında Epic Games’in hayata geçirdiği Epic Games Store, Steam’e rakip olarak oyun severlerin beğenisine sunulmuştu. Başarılı reklam politikaları ile oyuncular tarafından kolay bir şekilde benimsenen Epic Games Store’un uygulaması mobil cihazlara geliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Epic Games CEO’su Tim Sweeney, Epic Games Store’u kısa süre içerisinde iOS ve Android platformuna geleceğini açıkladı. Epic Games bu hamlesiyle birlikte Fortnite’ın gücüyle PC platformunda oluşan tabanı mobil ekosistemine de kaydırmak istiyor.

Sweeney açıklamasına, kapılarının tüm geliştiricilere açık olduğunu belirtirken, sektöre hizmet etmek ve oyun ekosistemini büyütmek adına yeni alternatifler üzerinde çalışmayı sürdüreceklerini açıkladı. Sweeney daha öncesinde de Epic Games Store uygulamasının Android platformuna geleceğini açıklamıştı.

Her hafta oyunculara ücretsiz oyun veren Epic Games Store’da bu haftanın ücretsiz oyunu  Borderlands: The Handsome Collection olarak duyuruldu. Oyunu 4 Haziran saat 17:59’a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.