Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

En Son Yayınlanan Conan Exiles Yaması Denuvo Anti-Cheat’i Oyundan Kaldırıyor

Conan Exiles'a yeni bir güncelleme geldi.

Funcom, Denuvo Anti-Cheat teknolojisini kaldıran Conan Exiles için yepyeni bir yama yayınladı. Conan Exiles 2017’de Steam Erken Erişim’de çıktı. Ancak, Erken Erişim yapısının DRM’siz versiyonu Şubat 2017′de çevrimiçi sızdı. PC oyuncuları sürekli olarak bu sızıntıdan sonra ve daha fazlası sonrasında Denuvo içermeyen bir sürüm istiyorlardı.

En Son Yayınlanan Conan Exiles Yaması Denuvo Anti Cheati Oyundan Kaldırıyor

Denuvo’nun Conan Exiles’dan kaldırılmasının yanı sıra, bu son güncelleme bir dizi performans iyileştirmesi getiriyor. Örneğin, bir dizi optimizasyon ve veritabanı bakım özelliği eklendi. Bu veritabanı dosyalarının boyutunu azaltabilir. Ayrıca, kod ve günlükler için bir dizi sunucu optimizasyonu sunar. Ayrıca bir dizi kilitlenme sorununu da giderir.

Neyse ki, 16 Haziran güncellemesi iki istismarı da düzeltti. Daha fazla ayrıntıya girerek, sömürücülerin yapılarda istenmeyen hasara neden olmak için bir sunucunun katılım kurallarını geçersiz kılabileceği bir sorunu giderir. Ayrıca belirli parçaların istiflenebileceği bir sorunu da giderir.

Bu yamanın yeni bir Funcom Live Services sistemi uyguladığını da belirtmek gerekir. Buna oyun içi Arkadaşlar Listesi için işlevsellik ve Sunucu Tarayıcısı ile ilgili iyileştirmeler dahildir.

Son olarak, Conan Exiles’ın bu son yaması bir dizi düzeltme, denge ayarlamaları ve AI geliştirmeleri içeriyor. Conan Exiles’ın 16 Haziran güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.