Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Topluluğa Göre En İyi LoL Skinleri Açıklandı

League of Legends topluluğu, kullanıcıların Riot Games'in MOBA'sındaki en güzel karakter görünümünü seçtiği bir anket düzenledi. Reddit'te toplanan oyunculara göre, Dr. Mundo için en havalı skin Corporate Mundo oldu.

League of Legends çevresinde toplanan Reddit topluluğu, en iyi LoL skinlerini seçti. Oylama on altı gün sürdü ve birkaç aşamaya ayrıldı. İlk olarak, oyuncular 157 oynanabilir kahramanın her biri için en iyi görünümü seçti. Topluluk ilk seçimini yaptıktan sonra, oynama aşaması başladı ve eleme aşamasında yarışmak için 128 görünüm seçildi.

Nihai oy sekiz tura bölündü. En iyi LoL skinleri çiftler halinde gruplandırıldı (bu bağlantı sizi turnuva basamaklarına ve sonuçlara götürecek) ve bir sonraki aşamaya geçecek olan kazanana bir eleme sistemi aracılığıyla karar verildi. Büyük finalde en iyi iki kostüm karşı karşıya geldi: Corporate Mundo ve Dark Cosmic Jhin. Sonunda zaferin terazisi, görünümü 5277 (yüzde 52,64) ila 4747 (yüzde 47,36) farkla kazanan Dr. Mundo’nun lehine döndü.,

En İyi LoL Skinleri Anketinde 312 Bin Oy Kullanıldı

En İyi LoL Skinleri

Turnuva boyunca 312.969 oy kullanıldı. Birinci sıranın sahibi olan Corporate Mundo kostümünden sonra; Pulsfire Shen kostümünü yüzde 85.23 oyla mağlup eden Dark Cosmic Jhin tek başına büyük bir zafer kazanarak, ikinci sıranın sahibi oldu

Doğal olarak, oylamanın sonucu her LoL hayranının estetik anlayışını yansıtmak zorunda değil ama kayda değer bir gerçek olduğunu inkar edemeyiz. Belki de oylama, Riot Games için gelecekteki görünümlerin ve kozmetik unsurların tasarımına ilişkin bir ipucu olarak alınacak.

Size göre en iyi LoL skinleri hangileri? Siz en çok hangi görünümleri kullanıyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar kısmında fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.