Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ücretsiz MMO Elyon, Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Oynaması ücretsiz Elyon'un piyasaya sürülmesinden bu yana birkaç gün geçti ve Steam'de epeyce oyuncu incelemesi yayınlandı. Ne yazık ki, incelemelerin neredeyse yarısı hata ve erişim sorunlarıyla ilgili.

Oynaması ücretsiz MMO oyunu Elyon piyasaya çıktı ancak oyuncular tamamen ikiye bölündü. Oyun gerçekten çok mu iyi yoksa hatalarla mı dolu?

New World, dünyanın dört bir yanındaki MMO hayranlarının zihnini ele geçirmiş olsa da, türünün son zamanlarda piyasaya sürülen tek oyunu değil. Geçen hafta 19 Ekim‘de, TERA’dan da sorumlu olan Kore stüdyosu Bluehole Studio Inc.’in ücretsiz bir MMO oyunu olan Elyon çıkış yaptı. Oyun beklenen etkiyi yaratmadı ve oyuna başlayan herkesi ikiye böldü.

Elyon

Elyon’a Olumsuz Eleştiri Yağmuru

Şu anda Steam‘de oyun, kullanıcılardan karışık yorumlar topladı. Bunların sadece yüzde 50’sinin pozitif olduğunu belirtelim. Oyuncuların isteksizliği, esas olarak oyunun teknik durumundan kaynaklandı. Çoğu oyuncu sunucularla ilgili sorunlardan, sürekli gecikmelerden ve oyundan zevk almalarını engelleyen hatalardan şikayet etti. Oyunun temel tasarımı da eleştirildi. Birçok insan için bu, Black Desert Online’ın yeni bir şey sunmayan bir klonu olarak isimlendirildi.

Bazı oyuncular oyunun yakında kapanacağını bile iddia etti. Şimdiye kadar oyunun aktif oyuncu sayısı, kuşkusuz çok yüksek olmasa da sabit bir seviyede kaldı. Zirve anında oyun aynı anda 15 binin biraz üzerinde oynandı. Her gün akşam saatlerinde oyun, kendi etrafında az ya da çok yeni kullanıcı toplamayı başardı. Yani oyunun kapanacağı iddiasının, en azından şimdilik gerçeklik payı yok.

Asıl soru, oyuncuların sunucularla ilgili sürekli sorunları ne kadar süre tolere edeceği. Oyunun hatalarıyla ilgili her gün daha da fazla şikayet gelmeye başladığını da söyleyelim.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.