Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elon Musk, The Witcher’ı Tesla’ya Eklemek İçin Twitter’da Anket Başlattı

Cuphead'i daha önce Tesla'ya ekleyen Elon Musk, Twitter üzerinden yeni bir anket başlattı.

Elon Musk, Tesla serisi elektrikli otomobiller için oyun beklentileri ile oyuncuları memnun etmeye devam ediyor ve son zamanlarda Cuphead‘i ekledikten sonra, The Witcher ve hatta Minecraft’ı eklemek için ilgi olup olmadığını görmek için Twitter üzerinden bir anket başlattı.

Elon Musk The Witcherı Teslaya Eklemek İçin Twitterda Anket Başlattı

Aşağıda kontrol edebileceğiniz anket, ” Tesla’nızda The Witcher oyununu oynamak ister misiniz ? (Diziyi zaten Netflix üzerinden izleyebilirsiniz)” yazıyor ve kullanıcılara “Evet (bozuk para)”, “Hayır, veba var.” arasında seçenekler sunuyor.

Elon musk’ın komik mizacı hemen hemen her yerde sevilse de, yorum yapanların bazıları son zamanlarda Çin’i rahatsız eden Corona virüsü kurbanlarına karşı ifadelerinin saygısızca olduğu yönünde.

Başka bir yorumcu, Minecraft‘ın Teslasına eklenmesi olasılığının olup olmadığını sordu ve oğluyla oynayabilseydi bir patlama olacağını söyledi. Bir çok kullanıcı tarafından Minecraft’ın Tesla’lara eklenmesi yönünde ve Elon Musk bunu kabul ederek “çok önemli, bunu not aldım” dedi.

Cuphead inanılmaz zorlayıcı olabilir, ancak Tesla’nın yeteneklerini, çalışması için gereken basit platform kontrollerini idare edecek kadar yeterlidir. Musk’un yayın devi Tencent ile birlikte çalıştığı Çin’in araba baskısı için planlanan poker ve mahjong oyunları için de aynı şey geçerli

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.