Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elite Dangerous’ın Birinci Bölümü 27 Şubat’ta Yayınlanacak!

Elite Dangerous'ın üçüncü sezonunun birinci bölümü 27 Şubat'ta yayınlanacak.

İlk kez 2014 yılında PlayStation 4 ve Xbox One platformuna çıkış yapan Elite Dangerous, 2015 yılında da bilgisayar oyuncularına sunulmuştu. Oyunculara eşsiz bir uzay deneyimi sunan yapım birinci bölümüne Şubat ayı içerisinde kavuşacak.

Elite Dangerous’ın Birinci Bölümü 27 Şubat’ta Yayınlanacak 2

Frontier Developments tarafından geliştirilen ve yayınlanan başarılı oyun Elite Dangerous binci bölümüne 27 Şubat’ta kavuşacak. Sabırsızlıkla beklenen birinci bölümün fragmanı oyunun resmi Youtube sayfasından da oyuncularla paylaşıldı. Uzay savaşlarına bambaşka bir hava getirecek olan birinci bölüm birbirinden farklı uzay araçları ile oyuncuların beğenisini kazanmaya çalışacak. Oyuncuların en iyi aksiyon deneyimini hissetmeleri için farklı kamera ve görüş açılarına sahip olan oyunda yeni üst düzey silahlar da oyunculara sunulmuş olacak.

27 Şubat’ta karşımıza çıkacak olan Elite Dangerous’ın birinci bölümü oyunun devamı niteliğinde olacak. Elite Dangerous aldığı inceleme puanları ile oyuncuların beklentisini fazlasıyla karşılamış ve milyonlarca satış rakamına ulaşmıştı. PC Gamer, Edge Magazine ve The Koalition gibi platformlardan neredeyse tam puan alarak gündeme gelen oyun birinci bölüm ile beraber daha zengin ve geniş bir içeriğe kavuşmuş olacak. Üçüncü sezonun ilk bölümü olarak gelecek olan güncelleme oyuncuların geçmiş yıllarda belirttikleri hataları da tamamen ortadan kaldırmış olacak. Oyuncu toplulukları tarafından geliştirici ekibe gönderilen geri bildirimler de titizlikle incelenerek oyun içerisine uyarlanacak.

Üçüncü sezonun ilk bölümü 27 Şubat’ta oyunculara sunulacak. Güncelleme PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için aynı anda sunulacak.

Beyond - Chapter One - Release Date Announcement

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.