Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elite Dangerous Ve The World Next Door, Epic Games’de Ücretsiz Oldu

Epic Games Store, Elite Dangerous ve The World Next Door oyunlarını 19 - 26 Kasım 2020 tarihleri arasında ücretsiz olarak veriyor.

Epic Games her hafta olduğu gibi bu haftada ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Verdiği ücretsiz oyunlar ile oyuncuların gönlünde taht kurmayı başaran Epic Games bu hafta ise Steam‘de oldukça olumlu yorumlar barındıran uzay simülasyon ve aksiyon oyunu Elite Dangerous ve The Worlds Next Door oyunlarını ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor.

Elite Dangerous Ve The World Next Door Epic Gamesde Ucretsiz Oldu 1

Elite Dangerous

Amansız bir galakside kendi geminizin başına geçerek oyunun orijinal açık dünyasında maceraya atılabilir, düşmanlarınız ile karşılaştığınızda onlarla savaşabilir ve Samanyolu galaksisinin birebir ölçeklendirilmiş haritasında gezinebilirsiniz. Küçük bir uzak gemisi ve birkaç krediyle başlayan oyuncular, amansız ve fütüristik galakside hayatta kalmak ve ikonik Elite’ler arasında üst sıralarda yer almak için gereken yetenekleri, bilgiyi, parayı ve gücü kazanmak adına ellerinden geleni yapacaklar. Frontier Development tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyunu şimdi 19 – 26 Kasım 2020 tarihleri arasında ücretsiz olarak Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Elite Dangerous Trailer

Elite Dangerous Ve The World Next Door Epic Gamesde Ucretsiz Oldu 2

The World Next Door

Rose City Games tarafından geliştirilen ve VIZ Media tarafından yayınlanan The World Next Door güçlü bir hikâye anlatımının ve sürükleyici görsel roman unsurlarını barındırıyor. Animelerin ve bağımsız oyunların duygusal hikâye anlatımından ve heyecan verici aksiyonundan ilham alan The World Next Door, kendisini evden çok uzakta, büyülü ve gizemli Emrys dünyasında bulan isyankâr bir genç olan Jun’ın hikâyesini anlatıyor. Oyunu Epic Games Store üzerinden 19 – 26 Kasım 2020 tarihleri arasında ücretsiz olarak alabilirsiniz.

The World Next Door - Launch Trailer - Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.