Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elite Dangerous Geliştiricilerinin Gelecek İçin Çok Fazla Planı Var

Elite Dangerous'ın geleceği ile ilgili planlar oldukça büyük.

Elite Dangerous’ın Beyond güncellemesi henüz tamamlanmış değil ancak geliştirici ekibin başı, gelecek planlarının çok büyük olduğunu söyledi.

Elite Dangerous’ı geliştiren firma Frontier Developments’tan Zac Antonaci: “Bir süre önce, bir sonraki hedefimiz için çalışmaları bitirdik ve yeni içerikleri üretmeye başladık. Bu da şu anlama geliyor: ekibimiz, bir sonraki büyük güncelleme için çalışmalara başladı. Yeni güncelleme, Elite’i yeni çağına sokacak.” dedi.

Elite Dangerous Gelistiricilerinin Gelecek icin cok Fazla Plani Var e1535824276509

Zac Antonaci, bir sonraki güncellemenin geliştirilme aşamasının hala başlarında olduklarını da belirtti. Oyuncuların, hedefledikleri şeyleri tecrübe edebilmesi için biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarını ekledi. Zac Antonaci;  önümüzdeki birkaç hafta içerisinde çıkacak olan Beyond güncellemesinin son bölümünden sonra, bir tarih verilebileceğini söyledi.

Zac Antonaci, bu güzel haberlerin yanında üzücü haberler de verdi. Buzul gezegenler ve filo taşıyıcılarının, Beyond’ın son bölümüyle gelmeyeceğini belirtti.

Zac Antonaci, önümüzdeki sene boyunca satın alınabilir eklenti paketi çıkarmayacaklarını duyurdu. Gelecek planlarının çok büyük olduğunu belirten Zac Antonaci, geliştirici ekibin son altı yılda en ciddi ve en büyük hale geldiğini söyledi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.