Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elephone 4 Akıllı Telefonu İle Türkiye Pazarına Giriş Yaptı

Çinli akıllı telefon üreticisi Elephone’un giriş segment akıllı telefon modeli, Elephone A6MAX, orta segment akıllı telefon modelleri, Elephone PX ve Elephone A7H ve orta - üst segment akıllı telefon modeli olan Elephone U3H modelini ülkemizde satışa çıktı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Elephone, dört akıllı telefon modeli ile Türkiye pazarına giriş yaptı. İşte Elephone markasının ülkemizde satışa sunduğu dört yeni akıllı telefon modelinin özellikleri ve fiyatları.

elephone 4 akilli telefonu ile turkiye pazarina giris yapti 2

Çinli akıllı telefon üreticisi Elephone, giriş segment akıllı telefon modeli, Elephone A6MAX, orta segment akıllı telefon modelleri, Elephone PX ve Elephone A7H ve orta – üst segment akıllı telefon modeli olan Elephone U3H modelini ülkemizde satışa sundu.

Elephone’un ülkemize satışa sunduğu en üst seviye akıllı telefon modeli olan Elephone U3H, delikli ekran tasarımı ile birlikte geliyor. Arkasında çift kamera kurulumu ile birlikte gelen Elephone U3H modeli, MTK P70 işlemciden güç alıyor. 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçeneklerine sahip olan modeli 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçeneklerine sahip. 6.53 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan bir ekrana sahip olan modelin arkasında 8 megapiksel ve 5 megapiksel çözünürlüğünde çift kamera kurulumu yer alırken modelin ön kamerası ise 48 megapiksel çözünürlüğünde.

Elephone PX modeli ise 6.53 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan bir ekran ile birlikte geliyor. MTK 6763 işlemciden güç alan Elephone PX modeli, 4 GB RAM ile destekleniyor ve 64 GB depolama alanına sahip. Arkasında 16 megapiksel ve 0.3 megapiksel çözünürlüğünde çift kamera kurulumu ile birlikte gelen modelin ön kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğünde.

Elephone’un ülkemizde satışa sunduğu bir diğer akıllı telefon modeli olan Elephone A7H modeli ise 6.41 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunan bir ekran ile birlikte geliyor. MTK 6763 işlemciden güç alan model 4 GB RAM ile destekleniyor ve 64 GB depolama alanına sahip. Arkasında 16 megapiksel ve 2 megapiksel çözünürlüğünde çift kamera kurulumu ile birlikte gelen modelin ön kamerası ise 8 megapiksel çözünürlüğünde.

Ülkemizde satışa sunulan son Elephone modeli olan Elephone A6MAX modeli ise 6.53 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunan bir ekran ile birlikte geliyor. MTK 6262 işlemciden güç alan Elephone A6MAX modeli 4 GB RAM ile destekleniyor ve 64 GB depolama alanına sahip. Arkasında 16 megapiksel ve 0.3 megapiksel çözünürlüğünde çift kamera kurulumuna sahip olan modelin ön kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğünde.

Ülkemizde Satışa Sunulan Elephone Modellerinin Fiyatları Belli Oldu!

Elephone U3H’nin fiyatı 3.499 TL, Elephone PX’in fiyatı 2.199 TL, Elephone A7H’nin fiyatı 1.999 TL ve Elephone A6MAX’in fiyatı 1.799 TL olarak açıklandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.