Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Electronic Arts, Anthem’in En Az 10 Yıllık Bir Macera Olmasını Umuyor

E3 2017 kapsamında tanıtılan Anthem, Electronic Arts'ın en yeni IP'si olarak karşımıza çıkıyor. BioWare tarafından geliştirilen oyunun en az 10 yıla yayılacak bir deneyim sunması umuluyor.

Geçtiğimiz günlerde düzenle E3 2017 Fuarı kapsamında, Electronic Arts tarafından tanıtılan yepyeni IP Anthem, önümüzdeki günlerin en merak edilen oyunlarından biri olacak. BioWare ekibi tarafından geliştirilen oyunun bu kadar uzun yıllara dayanan bir çevrimiçi deneyim sunabilmesi için, kendini sürekli yenilenen içerikler ile geliştirmesi gerektiğini ve oyuncuyu tutku ile bağlayacak özellikleri olması gerektiğini düşünüyoruz. Loot Shooter tarzı olarak tanıtılan oyun, arkadaşlarınız ile oluşturacağınız grubunuzla Anthem’in açık dünyasını keşfetmeye ve çeşitli ganimetler elde ederek karakterinizi geliştirmeye odaklanacak.

anthemn electronic arts

Oyun ilk bakışta Destiny ile oldukça büyük benzerlikler içeriyor. Göze BioWare tarafından tasarlanmış ve Destiny 2 atmosferinden ilham almış bir yapım gibi görünüyor. Ancak BioWare’in ve özellikle de Electronic Arts’ın bundan çok daha farklı ve büyük planları olduğunu anlayabileceğimiz bir açıklama kısa süre önce geldi. EA’nın önemli isimlerinden Patrick Soderlund, Anthem macerasını en az 10 yıllık bir yolculuk olarak görmeyi hayal ettiklerini söylediğinde, iki firmanın da oyun için uzun vadeli planları bulunduğunu fark etmiş olduk. Bu durum, Anthem’in özgün ve oyuncuyu kuşatan bir deneyim sunacağına da işaret ediyor.

Anthem’i aksiyon temalı, açık dünya haritasına sahip bir rol yapma oyunu olarak gösterebiliriz. Sosyal bir yapı üzerine kurulacak ve birlikte oyun oynamayı seven arkadaşların aynı dünyayı paylaştıkları takımlar kurmasına izin verecek. Böylece arkadaşlarınızla Anthem dünyasında yeni yolculuklara çıkabilir, görevleri tamamlayabilir ve elde ettiğiniz ganimetler ile karakterinizi geliştirebilirsiniz. Oyun yaklaşık 4 yıldır geliştirme sürecindeymiş. Gelecek yıl çıkış yapması planlanan Anthem, Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için raflardaki yerini alacak. Anthem’in oynanış fragmanına aşağıdaki ekrandan göz atabilirsiniz.

Anthem Official Gameplay Reveal (2017)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.