Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Electronic Arts, 2 Haziran’da Star Wars Project Maverick’in Çıkış Tarihini Duyurabilir

Electronic Arts önümüzde ki günlerde yeni Star Wars oyununu tanıtabilir.

Çıkan bir söylentiye göre Electronic Arts, 2 Haziran 2020 tarihinde yani yarın Star Wars’ın yeni oyunu olarak bilinen Star Wars Project Maverick’in çıkış tarihini duyurabilir. Star Wars Project Maverick, çok oyunculu bir moda sahip olacak daha küçük ölçekli bir Star Wars oyunu olacak.

Electronic Arts 2 Haziranda Star Wars Project Maverickin Çıkış Tarihini Duyurabilir

Olayların örtüsünde kronolojik olarak gitmek gerekirse, 27 Mayıs 2020 tarihinde VentureBeat’den Jeff Grubb bir oyun duyurusu paylaştı. Bu takvimde Grubb, 2 Haziran duyurusu için Mel Gibson‘ı listeledi. Eğer bilmiyorsanız Mel Gibson daha önce Maverick adlı bir film’de oynamıştı.

Bunun ardından şimdilerde Bloomberg için oyun haberleri yazan Jason Schreier, Electronic Arts Motive Montreal‘in yeni bir oyunu duyurmak üzere olduğunu iddia etti. Schreider ayrıca bu oyunun yeni bir Star Wars oyunu olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Jeff Grubb, Top Gun Maverick filminden bir video ile Jason Schreier’a cevap verdi. Şimdi tüm bu noktaları birleştirirsek, Electornic Arts’ın 2 Haziran 2020’de Star Wars Project Maverick oyununu ortaya çıkarabileceğini varsayabilir ancak bunun bir söylenti olduğunu unutmayın.

Şimdiye kadar bildiğimiz kadarıyla Star Wars Project Maverick bir VR oyunu olmayacak. Oyun ilk olarak PlayStation Network‘de ortaya çıktı, bu yüzden bu oyunun Playstation’a özel veya çok platformlu bir oyun olup olma ihtimali var. Bakalım ilerleyen dönemlerde neler olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.