Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elder Scrolls Online’da Bedava Pet Etkinliği Başladı

Morrowind sahibi oyunculara kısa süreliğine ücretsiz pet verilecek!

The Elder Scrolls Online sadık kullanıcılarına ücretsiz pet veriyor. Bu etkinlikten yararlanmak için tek ihtiyacınız olan ise Morrowind ek paketine sahip olmanız. Ardından The Elder Scrolls Online’a giriş yaptığınızda ücretsiz Dozen-Banded Vvardvark petinize sahip olabileceksiniz.

Elder scrolls online bedava pet etkinligi basladi 1

Telvanni deneylerinin sonucu olarak ortaya çıkan Vvardvarklar hastalıklı bir şekilde dünyaya gelse de oldukça sevimli canlılar. Petinizi almak için yapmanız gereken tek şey ise bugünden itibaren önümüzdeki Pazartesi gününe, 21 Mayıs’a kadar The Elder Scrolls Online’a giriş yapmak. Tabii aynı zamanda Morrowind genişleme paketine de sahip olmanız gerekiyor. Eğer etkinlik tarihi boyunca The Elder Scrolls Online’a giriş yaparsanız bu sevimli, minik canavarınızı 29 Mayıs’ta alabileceksiniz.

Ayrıca Morrowind’e sahip olmayanlar için de Zenimax Online Studios tarafından ön sipariş şansı veriliyor. Önümüzdeki hafta satışa çıkacak olan Summerset genişleme paketini ön siparişle satın alırsanız, bir önceki bölüm olan Morrowind’e de ücretsiz sahip olabileceksiniz.

The Elder Scrolls Online: Summerset ek paketi 21 Mayıs tarihinde PC ve Mac platformları için satışa çıkacak. 5 Haziran’da da PlayStation 4 ile Xbox One’a gelecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.