Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elder Scrolls Online Topluluğuna 500 Crown ile Teşekkür Ediyor

Elder Scrolls Online oyuncularını sevindirecek etkinlik.

ZeniMax aktif The Elder Scrolls Online üyelerini mutlu etmek istiyor. Bu sebeple de oyun içi mağazadan eşya satın alımında kullanılan Crownları ücretsiz dağıtıyor. 2017’den bugüne kadar The Elder Scrolls Online’a aktif olarak en az bir kez giriş yapmış hem PC, hem de konsol oyuncuları bu ödüle sahip olacak. Kısacası pek çok kişi etkinlikten faydalanabilecek.

elder scrolls online topluluguna 500 crown ile tesekkur ediyor 1

Söylediğimiz gibi ödülü elde etmek için 1 Ocak 2017’den bugüne kadar en azından bir kez The Elder Scrolls Online’a giriş yapmış olmanız gerekiyor. Sonucunda ise hesabınıza otomatik olarak 500 Crown tanımlanacak. Hak kazanan bütün ESO hesaplarına 11 Şubat’ta (PC ve Mac için) ve 13 Şubat’ta (Xbox One ve PlayStation 4 için) 500 Crown hediye edilmiş olacak.

2018 yılı hem ZeniMax Online Studios, hem de The Elder Scrolls Online için epey hareketliydi. Bu duruma dair açıklama yapan Zenimax, kullanıcıların geri bildirimlerinden memnun olduklarını ve bu sebeple de onlara teşekkür etmek istediklerini ifade etti.

Açıkçası The Elder Scrolls Online şu anda sektördeki en başarılı MMORPG’lerden birisi ve bu tip kullanıcı dostu etkinlikleri de sık sık düzenliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.