Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elder Scrolls Online Elsweyr Güncellemesi ve Necromancer Sınıfı Ortaya Çıktı

ESO'ya yıllardır beklenen Necromancer sınıfı geliyor!

Bethesda popüler MMORPG oyunu Elder Scrolls Online için 15 Ocak 2019 tarihinde büyük bir duyuru yapmayı planlıyordu. Buna rağmen veri madencileri erken davrandılar ve daha şimdiden güncellemenin ayrıntılarına ulaşılar. Bu bilgiler de UESP Discord kanalı ve Rusya ESO fan siteleri üzerinde paylaşıldı. Buna göre Elder Scrolls Online’a Khajit ırkının yurdu ile yeni Necromancer sınıfı eklenecek.

elder scrolls online elsweyr guncellemesi necromancer sinifi ortaya cikti 1

The Elder Scrolls Online’da yeni bölümümüzle, amamen yeni bir bölge olan Khajitlerin yurdu Elsweyr’e gidiyoruz. Geçmişten gelen acımasız yaratıklarla, Ejderhalarla tanışın ve yeni Necromancer sınıfının karanlık yeteneklerini keşfedin.

Elder Scrolls Online, Ejderhalara karşı olan savaşla hikaye anlatımında yeniden zirveye ulaşıyor.’

Yukarıdaki satırlar aslında tam olarak resmen duyurulmadı fakat veri madenciliği ile elde edildi. Dolayısıyla Bethesda da muhtemelen önümüzdeki hafta aynı duyuruyu yapacaktı. Ayrıca pratik olarak da Twitter üzerinden doğrulandı ve resmi Elder Scrolls Online hesabında ‘Kedi çuvaldan çıktı! Resmi açıklama ve duyuru 15 Ocak 2019 tarihinde Twitch sayfamızda yapılacak.’ yazısına yer verildi.

Aslında hem Khajit ırkının yurdu, hem de Ejderhalar uzun zamandır Elder Scrolls Online için talep edilen şeylerdi. Hatta Necromancer sınıfının gelmesi için resmi forumlarda şimdiye kadar sayısız konu açıldı, imza kampanyası dahi düzenlendi! Dolayısıyla Bethesda ve Zenimax’ın kullanıcı geri bildirimlerini dikkate aldığını söyleyebiliriz. Diğer yandan eski Elder Scrolls hayranlarından bazıları ise bu güncellemenin içeriğinin ‘Lore – Hikaye’ yapısına aykırı olduğunu iddia ederek rahatsızlığını dile getirdi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.