Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elden Ring, Co-Op (Eşli Oynanış) Desteği Sunacak

Summer Game Fest sırasında duyurulan Elden Ring, çevrimiçi co-op oyun desteğine sahip olacak.

Geldi, gelecek derken sonunda Elden Ring fragmanı yayınlandı. E3 2021 kapsamında düzenlenen Summer Game Fest sırasında gösterilen FromSoftware imzalı RPG oyunu, takvimler 21 Ocak 2022 tarihini gösterdiğinde raflardaki yerini alacak.

Dark Souls serisinin yaratıcısı Hidetaka Miyazaki ve Game of Thrones yazarı George R.R. Martin öncülüğünde hayata geçirilen Elden Ring, oynanış fragmanı ile muazzam bir açık dünya deneyimi vadediyor. Bu etkileyici videoya ek olarak, oyunun co-op desteği sunacağını ortaya koyan bazı yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Elden Ring co-op

Elden Ring yayıncısı Bandai Namco’nun resmi internet sitesinde oyuncuların arkadaşlarıyla birlikte Elden Ring dünyasını keşfedebileceği belirtiliyor. Sayfada yer alan “Nefes kesici dünyayı yürüyerek veya at sırtında, yalnız veya diğer oyuncularla çevrimiçi olarak dolaşın ve kendinizi çimenli ovalara, boğucu bataklıklara, dağlara, kalelere ve diğer ihtişamlı yerlere bırakın” ifadeleri, FromSoftware’in çevrimiçi co-op oyun desteği sunacağını gösteriyor.

Elden Ring çikis tarihi

FromSoftware, daha önce Dark Souls oyununda da bu desteği sunmuştu. Dolayısıyla stüdyonun bu yaklaşımını bir sonraki büyük projesi olan Elden Ring’de de sürdürmesi pek de şaşırtıcı değil. Çevrimiçi co-op deneyiminin nasıl çalışacağı henüz tam olarak açıklamadı, ancak detayların yakında belli olacağını tahmin ediyoruz.

Hem yeni hem de eski nesil konsollarda çıkış yapacak olan RPG oyunu, PS4, PS5, Xbox Series X / S, Xbox One ve PC platformları için 21 Ocak 2022 tarihinde piyasaya sürülecek. Elden Ring oynanış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.