Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elden Ring Çıkış Tarihi İçin Hayal Kırıklığı Yaratacak Öngörü

Elden Ring’i bu yıl içinde görmeyi bekliyorsanız, ne yazık ki size kötü bir haberimiz var. FromSoftware'in yeni RPG’si, Nisan 2022'den önce piyasaya sürülmeyebilir.

Dark Souls yapımcısı FromSoftware‘in bir sonraki büyük projesi olan Elden Ring, son yılların en fazla beklentiye sahip yapımı konumunda. Bu beklentiyi artıran en önemli etkenlerin başında, Game of Thrones yazarı George R. R. Martin’in de projede yer alması geliyor.

Elden Ring’in ilk kez 2019’da duyurulmasından bu yana, oyun hakkında resmi tek bir kelime dahi söylenmedi. Son dönemde yaşanan sızıntılara rağmen, orta vadede bu sessizlik devam edecekmiş gibi görünüyor.

Elden Ring çıkış tarihi

Geliştirici FromSoftware’in ana şirketi Kadokawa Corp., 31 Mart 2022’de sona eren tam mali yıl için kazanç tahminini yayınladı. Kadokawa, 2022 yılının tamamında net satışlarda yaklaşık 15 ve kazançlarda ise yüzde 52 gibi büyük bir düşüş beklediğini açıkladı.

FromSoftware dahil olmak üzere üç oyun stüdyosuna sahip olan Kadokawa, Elden Ring ile çıtayı farklı bir noktaya koymayı hedefliyor. Raporda, projenin kendisi hakkında hiçbir ayrıntıya yer verilmedi, ancak VG247’ye göre Elden Ring, büyük ihtimalle Mart 2022’den önce çıkmayacak.

Elden Ring ne zaman çıkacak

Bu yılın başlarında yayınlanan bir raporda, oyun geliştirme süreçleri pandemiden büyük ölçüde etkilendiği için, Elden Ring dahil 2021 yılında beklenen birçok büyük oyunun bu yıl piyasaya sürülmeyeceği iddia edilmişti.

Öte yandan bugün, ünlü forum platformu 4chan’de merakla beklenen RPG’den yedi saniyelik bir video sızdırıldı. Geçtiğimiz hafta içinde sosyal medyada dolaşan bir görselde ise Elden Ring duyurusu için 14 Haziran 2021 tarihi işaret edilmişti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.