Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ekim 2019’un Beklenen Oyunları!

Bu ayın en çok beklenen oyunlarını listeledik.

Şu sıralar birbirinden yeni oyun Steam üzerinde sergilenmeye ve ön siparişlerde satılmaya devam ederken bizde Ekim ayında lansmana çıkacak olan birbirinden yeni oyunları sizler için derledik. Peki Ekim 2019’da hangi oyunlar karşımıza çıkacak.

Konsol, mobil ve bilgisayar platformunda oyunlara olan ilgi her geçen gün artmaya devam ederken buna ek olarak yeni oyunlarda lansmana çıkmaya devam ediyor. Milyonlarca oyuncu tarafından beklenmeye devam eden oyunlardan bazılarını seçtik.

1 – Destiny 2

Aylar önce Steam’de sergilenmeye başlanan ve 2017’de lansmana çıkan Destiny 2 artık Steam üzerinden oynanabilecek.

Steam’de oynaması ücretsiz olarak gün içerisinde lansmana çıkacak olan yapım beraberinde de yeni bir genişleme olan Showkeep’i karşımıza çıkaracak. Fantastik bir fps deneyimini karşımıza çıkaracak olan oyun zengin içerikleri ile oyuncuları tatmin etmeye çalışacak.

https://www.youtube.com/watch?v=eAb8oW75QJs

2 – Fabulous – New York to LA

Bilgisayar platformu için geliştirilen Fabulous – New York to LA 1 Ekim itibari ile Steam’de oyuncuların karşısına çıktı.

Nltreal ve GameHouse imzası ile geliştirilen Fabulous – New York to LA Steam’de GameHouse tarafından bilgisayar oyuncularına sunulacak. Yepyeni ve heyecan verici bir oynanış yapısını karşımıza çıkaracak olan oyun 8 Ekim’e kadar 22.00 TL yerine yüzde 25 indirimle 16.50 TL fiyat etiketine sahip.

Birbirinden farklı onlarca seviyenin yer aldığı yapımda moda dünyasını kasıp kavuran tasarımlar ve kombinler yapacağız. Oyun içerisinde oldukça zengin ve keyifli bir oynanış bizleri bekliyor olacak.

Bunlara ek olarak Türkçe dahil olmak üzere 17 farklı dil seçeneği karşımıza çıkacak.

Hollywood's gonna be FABULOUS! Fabulous - New York to LA | GameHouse Exclusive Teaser Trailer

3 – Indivisible

Konsol ve bilgisayar platformu için ön siparişlerde yer alan Indivisible Steam üzerinde cepleri yakmaya devam ediyor.

8 Ekim’de lansmana çıkacak olan oyun Lab Zero Games tarafından geliştirilirken ünlü yayıncı 505 Games tarafından oyuncuların beğenisine sunulacak. Normalde 115.00 TL fiyat etiketine sahip olan yapım lansman gününe kadar yüzde 10 indirimle 103.50 TL olarak satışlarına devam edecek.

Tek oyunculu bir oynanışa sahip olacak olan yapım ücretsiz bir demosunu Steam üzerinden bilgisayar oyuncularına sunarken çıkışı için de geri sayımlar başladı.

Oyun içerisinde Türkçe dil desteği yer almazken oyun içerisinde yoğun görsel efektlerin karşımıza çıkacağı ifade ediliyor.

Indivisible - Gameplay Trailer | PS4

4 – Grid

Bu yılın en çok merak konusu olan oyunlarından bir tanesi de Grid’di. Yarış severlere gerçekçi bir deneyim sunacak olan yapım 11 Ekim 2019 itibari ile oynanabilir olacak.

Yarış dünyasının efsaneleri arasında yer alan Codemasters imzası ile geliştirilen Grid, iki farklı sürüm olarak ön siparişlerde yer alıyor. 92.00 TL fiyat etiketine sahip olan oyun tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere birbirinden farklı yarış modlarını karşımıza çıkaracak.

Oyun içerisinde çok sayıda farklı markanın yarış araçlarını deneyimleme fırsatı elde edeceğiz. Benzersiz bir adrenalin deneyimi yaşayacağımız oyunda her kesimden oyuncuya hitap edecek olan eşsiz bir yarış dünyası yer alacak.

Oyun konsol ve bilgisayar platformu için lansmana çıkacak.

Grid - Reveal Trailer

5 – Monkey King: Hero Is Back

Birbirinden başarılı oyunlar yayınlamaya devam ede Oasis Games, Monkey King: Hero Is Back ile oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor.

Tek oyunculu olarak 17 Ekim’de karşımıza çıkacak olan Monkey King: Hero Is Back macera, aksiyon ve RYO atmosferini karşımıza çıkaracak. Fantastik bir oynanışa sahip olacak olan oyunda birbirinden farklı karakterler ile mücadele edecek, gece ve gündüz döngüsü eşliğinde mücadele edeceğimiz yapımda ilerlemeye dayalı bir oynanış yer alacak.

17 Ekim itibari ile erişilebilecek olan yapım 92.00 TL’den başlayan fiyatlara sahip.

https://www.youtube.com/watch?v=u81UrGqHM1U

6 – WWE 2K20

NBA 2K20 ile rezil bir duruma düşen yayıncı 2K, WWE 2K20 ile durumu toparlayabilecek mi bekleyip göreceğiz.

249.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan WWE 2K20 bünyesinde dünyanın önde gelen Amerikan güreşçilerini bulunduracak. Tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere farklı dövüşlere ev sahipliği yapacak olan oyun rekabetçi yapısı ile ön plana çıkacak. Türkçe dil desteğine sahip olmayacak olan oyun sürükleyici olacak.

Oyun 22 Ekim’de lansmana çıkacak.

WWE 2K20 - Official Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.