Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Efsanevi Oro kostümü Fortnite’ta Yayınlandı

Legendary Oro kostümü oyuna eklendi.

Fortnite oyuncuları artık Efsanevi Oro Kıyafetini giyebiliyor. V11.40 güncellemesi başlatıldığında ve Oro Challenges v12.21 güncellemesinin dosyalarından veri çıkarıldığında kıyafet geri sızdırıldı. Açgözlü Sarma için iki ve Yaldızlı Asa Kazma için dört zorluk tamamlayın.

Efsanevi Oro kostümü Fortniteta Yayınlandı

Fortnite oyuncuları artık uzun zamandır beklenen Efsanevi nadirlik Oro Kıyafeti’ne sahip olabilirler. Efsanevi altın iskeleti artık Fortnite Eşya Mağazası’nda bulabilirsiniz.  Yeni kralın kıyafeti altın sargı ve kazma içeriyor. Oro Kıyafeti sahibi olup olmadığınız önemli değil, yine de yeni Greed Wrap ve Yaldızlı Asa Kazması’nın kilidini açmak için Oro’nun Zorluklarını hala tamamlayabilirsiniz.

Oro’nun Görevleri şu anda hazır ve 31 Mart 2020’de GMT saatiyle 13: 00’e kadar bu şekilde kalacaklar. Oro’nun Zorlukları aşağıdaki hedefleri içerir:

  • 10 elemeyle takım arkadaşlarına yardım et.
  • Bir arkadaşınızla 10 oyun oynayın. 
  • Rakiplere 1.000 hasar verin.
  • 40 madalya topla.

Dedikleri gibi, Oro’nun Mücadelelerinin her biri size 100.000 XP getireceği için bu değil – bu sezonun Battle Pass’da ilerlemek istiyorsanız çok düşkün değil. Dahası, Oro Kıyafetine dahil Radiant Mantle Back Bling. Yeni Skellon Glider, Item Mağazası’nda bir yerde bulunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.