Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Efsanevi MMORPG RuneScape, Mobil Platformlara Geliyor

Jagex'in 250 milyona yakın oyuncu barındıran MMORPG'si RuneScape, mobil platformlara geliyor. Oyunun klasik versiyonu da son versiyonu da ayrı ayrı çıkış yapacak.

Jagex tarafından geliştirilen ve ilk başta tarayıcı tabanlı olarak yayınlanan RuneScape, MMORPG tarihinde eşsiz bir yere sahip. Oyunun 200 milyona yakın ücretsiz, 50 milyona yakın ücretli oyuncusu bulunuyor. 250 milyona yaklaşan devasa bir oyuncu topluluğundan bahsedebiliyoruz. Topluluk, oyun ilk defa 4 Ocak 2001 yılında yayınlandığından bu güne istikrarlı biçimde gelişmeye devam ediyor. RuneScape, eski klasik havasını seneler önce ardında bıraktı ve devasa RuneScape 3 güncellemesi ile bugünkü halini aldı. Şu an için hem son halini hem de klasik halini tarayıcıdan bağımsız olarak oynamak mümkün. Yakın gelecekte ise mobil platformlar üzerinden de giriş yapılabilecek.

runescape mobile

Oyun, tamamen çapraz platform desteğine sahip olacak. Bilgisayarınızdan ayrıldığınızda, oturumunuza mobil cihazlarınız üzerinden erişebileceksiniz. Aradaki tek fark, mobil cihazların dokunmatik ekranları ve dokunmatik kontrollerine göre yeniden sistemleştirilmiş oynanış ve arayüz olacak.

Oyunun 2007’de yazılmış olan kodlarını temel alarak oluşturulan Old School Mobile RuneScape, bu yılın sonlarında beta testlerine giriş yapacak. Ardından gelecek kış aylarında da yayınlanması planlanıyor. RuneScape Mobile ise 2018 yılında mobil platformlarla buluşacak.

Eğer mobil platformlara gelecek olan versiyonları ile ilgileniyorsanız, buraya tıklayarak ön kayıt gerçekleştirebilir ve beta testlerinden haberdar olabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.