Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

eFootball Pro Evolution Soccer 2020 Oyunculara 500 MyClub Puanı Veriyor!

eFootball Pro Evolution Soccer 2020'de Hazard ve Ramsey eski takımlarında yer alıyor.

Futbol severler tarafından aylardır beklenen eFootball Pro Evolution Soccer 2020 dün lansmana çıktı. Şuana kadar oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran yapım teknik bir problemden dolayı oyunculara ücretsiz 500 myClub puanı veriyor.

eFootball Pro Evolution Soccer 2020 Oyunculara 500 MyClub Puanı Veriyor 2

Steam üzerinde bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilen eFootball Pro Evolution Soccer 2020 bugün ilginç bir detay ile haberlerde kendine yer buldu. Gelen bilgilere göre oyun içerisinde Aaron Ramsey Arsenal takımında, Eden Hazard ise hala Chelsea’de forma giyiyormuş. En son transferler ile takımları değişen bu iki isim şuan oyun içerisinde eski takımlarında yer alıyormuş. Konuyla ilgili henüz bir güncelleme yayınlamayan Konami oyunculardan özür dilemek amacı ile onlara ücretsiz puan verecekmiş.

Eurogamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Konami oyun içerisinde Aaron Ramsey’in ve Eden Hazard’ın eski takımlarında yer almasını bir hata olarak değerlendirmiş ve oyunculara myClub modunda kullanabilecekleri 500 puan verecekmiş. Bilindiği üzere Aaron Ramsey Juventus’a, Eden Hazard ise Real Madrid’e transfer olmuştu.

eFootball Pro Evolution Soccer 2020 Oyunculara 500 MyClub Puanı Veriyor 3

12 Eylül Perşembe günü yani yarın Konami oyuncuların doğru takımlarda olması için bir güncelleme yayınlayacak ve bu güncelleme ile tüm oyunculara 500 myClub puanı verecek.

eFootball Pro Evolution Soccer 2020 Oyunculara 500 MyClub Puanı Veriyor 4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.