Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

eFootball PES 2020 Mobile Ne Zaman Çıkacak?

eFootball PES 2020 Mobile bu ay içerisinde lansmana çıkacak.

10 Eylül’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için lansmana çıkan eFootball PES 2020 şu sıralar mobil platform oyuncuları tarafından merakla beklenmeye devam ediyor. Peki eFootball PES 2020 Mobile ne zaman yayınlanacak?

eFootball PES 2020 Mobile Ne Zaman Çıkacak 2

Günümüzün en gerçekçi futbol deneyimlerinden bir tanesini sunan eFootball PES 2020 Steam üzerinde ‘karışık’ olarak değerlendirilse de günümüze kadar milyonlarca adet kopya satmayı başardı. Hem konsol hem de bilgisayar platformunda orjinal lisanslı kulüpleri ve ligleri bulunduran yapım birbirinden ünlü futbol kulüpleri ile de iş birliği içinde hareket ediyor.

Mobil platform oyuncuları tarafından da merakla beklenen yapım ne zaman çıkacak net bir tarih bilinmiyor. Ancak geliştirici ekip oyunun konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulmasından sonra yaptığı açıklama da eFootball PES 2020 Mobile’ın çıkış tarihini Ekim 2019 olarak duyurmuştu.

Yani eFootball PES 2020 Mobile bu ay içerisinde lansmana çıkacak. Yapım hem Android hem de iOS platformunda eş zamanlı olarak çıkış yapacak. Oyuncular bu ay içerisinde mobil sürüme ve içeriklere erişebilecekler.

Oyun çıkış yapar yapmaz haberlerimizde yer bulacak.

https://www.youtube.com/watch?v=V-mDyfoYYc8

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.