Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

eFootball 2022, Steam’de Yerin Dibine Sokuldu!

eFootball 2022 yeni çıktı ancak hemen Steam tarihinin en düşük puanlı oyununa dönüştü.

Biz bu haberi yazdığımız esnada, Konami’nin eskiden Pro Evolution Soccer veya PES olarak bilinen seriye en son yorumu eFootball 2022 çıktı ancak Steam‘de ‘ezici derecede olumsuz’ inceleme notları aldı ve 5340 incelemenin sadece yüzde 9’u oyunu tavsiye etti. Bu, incelemelerin yüzde 15’inin olumlu olduğu bir sonraki en düşük oyun olan 2011 yapımı Flatout 3: Chaos & Destruction’dan önemli ölçüde daha düşük.

Tüm bu oyuncu incelemelerinin piyasaya sürüldükten sadece birkaç saat sonra ortaya çıktığını ve bu nedenle oyunun kalitesini tamamen yansıtmayabileceğini belirtelim. Bununla birlikte, Metacritic’te biz bu haberi yazdığımız esnada herhangi bir puan bulunmadığından, bunlar sadece oyunu deneyim eden hayranların yorumları. Birden fazla oyuncu oyunu bir mobil oyuna benzetirken, diğerleri oyunun özellik ve kulüplerinin eksik olduğundan, oyuncu ve top fiziğinin yanlış olduğundan şikayet etti.

eFootball 2022

eFootball 2022 Tuhaf Hatalarla Dolu

eFootball 2022, komik hatalar ve korkunç oyuncu benzerlikleri nedeniyle sosyal medyada da eleştirildi. Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, gerçek benliklerinin talihsiz karikatürleri gibi görünürken, diğer futbolcular da pek iç açıcı görünmüyordu. Ayrıca Naruto gibi koşan bazı ilginç forvetler ve çok garip şekilde yaşanan sakatlıklar da fazlasıyla eleştirildi.

eFootball 2022, Konami’nin zaman içinde güncelleneceğini söylediği, oynaması ücretsiz bir oyun. Yani uzun vadede oyuna güncellemeler gelecek ve bu hatalar tabii ki çözülecek ancak bunun, bu oyun ve yeni motoru için iki yıldır bekleyen PES hayranlarını etkilemesi pek olası değil. Bu kusurlu bir lansman, Konami’nin şu anda ücretsiz olan eFootball serisinin oyun satışları olmadan hayatta kalmak için güveneceği para kazanma planlarına da önemli ölçüde zarar verebilir. Bakalım Konami hayranları memnun edebilecek mi?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.