Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Edge of Eternity Çıktı

Beklenen JRPG oyunu nihayet çıktı.

Midgar Studio yaptığı duyuruyla açık dünya JPRG oyunları Edge of Eternity’nin çıktığını duyurdu. Şu anda Steam’de Erken Erişim programında yayınlanan oyun ilk aşamada oyuncuların da beğenisini kazandı. Uygun bir fiyatla satışa çıkan oyunun bu erken erişim sürümünde Edge of Eternity’nin dünyasının küçük bir kısmı ve hikayenin başlangıcı yer alıyor. Geliştirici ekip oyunu 2020’de tam sürüm versiyonuyla yayınlamayı planlıyor.

edge of eternity cikti 1

Erken Erişim aşamasında Midgar tarafından Edge of Eternity için oyunun yeni hikaye bölümleri yayınlanacak ve oyuncular da hikayeye devam edebilecekler. Aynı zamanda oyunun görselleri de zaman içinde daha iyi hale getirilecek. En azından geliştirici ekip yaptığı açıklamada bunu ima etti.

Oyuncular bu süre kapsamında yine de Edge of Eternity’nin açık dünyasına erişim sağlayabilecek, yan görevleri tamamlayabilecek, keşfe çıkabilecek, ilgi çekici noktaları bulabilecek ve karakterleri için farklı buildler yaratabilecek. Tabii zaman içinde Edge of Eternity’nin dünyası genişleyeceği için yapılacakların sayısı da devamlı artacak.

Ümit ediyoruz ki Edge of Eternity’nin geliştirme süreci hızlı bir şekilde devam eder ve bazı erken erişim oyunlarında olduğu gibi yarıda kalmaz.

İyi seyirler!

Edge Of Eternity - Early Access Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.