Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Eden Rising – Supremacy Yol Haritası Açıklandı

Eden Rising – Supremacy'e gelecek içerikler hakkında bilgi verildi.

Eden Rising ekibi bugün yeni bir yol haritası paylaşırken, oyuncular da böylece erken erişim sırasında ve sonrasında oyuna neler ekleneceği hakkında fikir sahibi oldu. Geçtiğimiz hafta Steam’de yayınlanan Eden Rising – Supremacy oyuncuların ilk izlenimde beğenisini kazanırken, şimdi de ‘Çıkış Yolu’  adlı yol haritası yayınlandı.

Eden rising supremacy yol haritasi aciklandi 1

Yapımcı tarafından verilen bilgilere göre Eden Rising’a ilerleyen dönemlerde bolca yeni içerik ve özellik eklenecek. Bunlar da oyun tam sürüme geçmeden önce karşımıza çıkacak.

Yeni içerik sadece farklı bölgelerle sınırlı olmayacak, aynı zamanda Eden Rising’de karşımıza yeni canavarlar, eşyalar ve savunma türleri de çıkacak. Ayrıca gelişim sistmei güncellenecek, Tribes ve yetenek ağaçları farklılaşacak.

Yol haritasına göre oyundaki kişiselleştirme seçenekleri de güncellenecek. Böylece yeni saç stilleri, ekipman boyaları, emote sistemi göreceğiz. İnşaat sistemi de aynı şekilde genişletilecek ve oyuna kontrolcü desteği eklenecek.

Eden Rising, 17 Mayıs 2018 tarihinde satışa çıkarken şu anda Erken Erişim aşamasında ve Steam üzerinde 32 TL fiyat etiketiyle kütüphanenize eklemeniz mümkün. Bakalım oyunda gelecekte neler göreceğiz?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.