Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Echo Of Soul’un Kapalı Betası Başarılı Geçti

MMORPG açlığı çekenlere iyi haberlerimiz var.

Bildiğiniz gibi ülkemizde, ve pek çok komşu ülkede başarılı oyunların yayıncılığı üstlenen Nfinity Games, kısa süre önce ismini değiştirerek yayın yaptığı bölgelerden esinlenerek TAM Game ismini aldı. Artık TAM Game markası altında yayını devam edecek olan oyunlardan biri de kısa süre önce sürpriz kapalı beta testi düzenleyen Echo of Soul olacak. Başarılı bir MMORPG olacağını tahmin ettiğimiz oyun, baştan sonra Türkçe dil desteği sunacak.

echo of soul

Kore ve çevresinde çok sayıda güncel oyuncusu bulunan Echo of Soul, klasik MMORPG anlayışı ile başarılı görselleri ve sağlam bir topluluğu bir araya getirmeyi hedefliyor. Oyunun 31 Mayıs 2017 tarihinde açık beta testleri başlayacak. Bundan sonra da hız kesmeden son aşamaya doğru ilerleyecek olan oyun, şimdiden kendi topluluğunu oluşturmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu kapalı beta testleri yapılan oyunun oldukça başarılı sonuçlar elde ettiği ve topluluk tarafından da sevildiğini söylememiz gerekiyor. Açık beta öncesi puanları toplamayı başaran Echo of Soul, oyuncu kitlesini de sağlamlaştırıyor

Savaşçı, Gardiyan, Bıçak Ustası, Büyücü, Kara Büyücü ve Okçu karakterlerinin bulunacağı oyunda dilediğiniz oyun sistemine göre bir karakter yaratmak mümkün olacak. Her bir karakterin kendine has avantajları ve dezavantajları bulunacak. Oyunun başlangıcından itibaren içinde yer almak istiyorsanız, buraya tıklayarak TAM Game’in internet sitesini ziyaret edebilir ve 31 Mayıs öncesindeki açık beta için kayıt yaptırabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.