Earthfall’a Ay Sonunda Horde Modu Geliyor

Earthfall bu ay sonunda büyük çaplı bir güncelleme alacak. Oyuna yeni horde modu ve ilerleme sistemi eklenecek. Böylece dört kişilik co-op nişan alma oyununun içeriği genişleyecek. Invasion güncellemesi Cadılar Bayramı öncesinde gelecek ve yeni özelliklerin yanı sıra yeni ses tasarımı da olacak. Oyunun ses tasarımı Deadpool 2 ve Blade Runner 2049 gibi filmlerin ekibi tarafından gerçekleştirilecek.

Uzaylı istilası sonrası hayatta kalan bir grup insanın rolüne büründüğümüz Earthfall’u dört kişi co-op olarak oynayabilirsiniz. Washington ve Oregon eyaletlerinde geçen oyun bu yönüyle Left 4 Dead’i andırıyor fakat zombiler yerine uzaylılar bulunuyor. Oyun normalde Steam’de Erken Erişim olarak çıkış yapmıştı fakat geride bıraktığımız Temmuz ayında tam sürüme geçti.

Earthfall Invasion güncellemesiyle oyuna uzun süredir beklenen iki özellik ekleniyor. Bunlardan ilki sayısız düşman dalgasına karşı savaşacağınız Horde modu. Horde modunda toplam 4 harita yer alacak.

İkinci özellik ise yeni ilerleme sistemi. Artık oyuncular 50. seviyeye kadar çıkabilecek, karakterlerini geliştirerek yeni kozmetik eşyalar açabilecekler. Böylece Earthfall daha başarılı bir oyun deneyimi sunacak.

Earthfall – Invasion güncellemesi 30 Ekim’de PC, Xbox One ve PS4 platformlarında ücretsiz olarak yayınlanacak.