Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Earth Defense Force 6 İçin İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Earth Defense Force serisinin altıncı oyunu olarak piyasaya sürülecek olan Earth Defense Force 6 için yeni bir video yayınlandı.

Earth Defense Force 6, Earth Defense Force serisinin altıncı ana girişidir ve şimdiye kadarki çıkmış olan toplamda on birinci oyundur. 2021’de piyasaya sürülecek olan EDF 6, Earth Defence Force 5’in doğrudan devamı niteliğindedir ve beşinci oyunun ardından üç yıl sonra piyasaya sürülecektir.

Earth Defense 6

Earth Defense Force 6, uzaylı Primer medeniyetinin bir kez daha istila ettiği, ölmekte olan bir Dünya’da geçiyor. Oyunun hangi konsollarda yer alacağı henüz açıklanmadı, ancak en azından PlayStation 5 için çıkması muhtemel görünüyor. Oyun için erken önizleme ekran görüntülerinde yalnızca Ranger sınıfı gösterildi, ancak muhtemelen EDF 5’teki diğer sınıflar da geri dönecek. Oyunda, düşman olarak Ants, Spiders, Hornets ve Colonists’ler bulunacak.

D3 Publisher, EDF 6 için ilk oyun fragmanını yayınladı. EDF 6, dev böceklere ve canavarlara karşı savaştığınız bir 3D aksiyon nişancı oyunudur. Ekibe göre oyun 2021’in sonunda Japonya’da piyasaya sürülecek.

D3 Publisher, oyunun yayınlanacağı platformları açıklamadı. Yine de, hemen hemen tüm Earth Defense Force oyunları PC’de mevcut olduğundan, Earth Defense Force 6’nın da platformumuzda yayınlanacağını güvenle varsayabiliriz.

Son olarak, Nisan ayının başlarında, D3 Publisher ayrıca EARTH DEFENSE FORCE: WORLD BROTHERS‘ın 27 Mayıs’ta resmi olarak PC’de yayınlanacağını duyurdu.

『地球防衛軍6』1stトレーラー 絶望の未来に生きる。

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.