Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

EA Sports, FIFA 21 Ultimate Team’i Detaylandırdığı Yeni Bir Fragman Yayınladı

FIFA 21 için yeni bir fragman yayınlandı. Ayrıca bunun yanı sıra EA Sports oyunun Ultimate Team'i ile ilgili bilgiler verdi.

EA Sports, FIFA 21‘in Ultimate Team’ini detaylandırdı ve bunun için yepyeni bir oynanış fragmanı yayınladı. FIFA 21 Ultimate Team’de oyuncular, Division Rivals’da diğer solo veya duo olarak giren oyunculara karşı çevrimiçi olarak bir arkadaşlarıyla takım kurabilir, Squad Battles’da Yapay Zeka’ya karşı maç yapabilecekler.

EA Sports FIFA 21 Ultimate Teami Detaylandırdığı Yeni Bir Fragman Yayınladı

Oyuncular, ödüllerin kilidini açmak için özel İşbirliği hedeflerini tamamlayabilirler. Ayrıca, haftalık bireysel Division Rivals sıralamasında ve Squad Battles skor tablosunda ilerleme kaydedebilecekler. Oyuncular yeni Takım Etkinliklerinde FUT Topluluğuna karşı yarışabilirler. Takımlarının puanına katkıda bulunurken, benzersiz ödüller, madeni paralar veya paketlerin kilidini açmaya çalışırken kendi tarafları için temalı hedefleri de tamamlayabilirler.

Ayrıca oyuncular, yeni Topluluk Etkinliklerinde ortak bir amaç için birlikte çalışabilirler. Oyuncular, özel hedef gruplarını tamamlayarak tek bir küresel FUT Topluluğu olarak ilerleme kazanabilirler. Dahası, oyuncular yeni Canlı FUT dostluk maçlarında takımlarının kadrosunu deneyebilirler. Bu modda takım kuralları ve ev kuralları bir araya gelerek size sınırlı süreli maçlar sunar.

FIFA 21, 9 Ekim 2020 tarihinde piyasaya sürülecek. Oyunu Origin veya Steam üzerinden PC için, ayrıca PlayStation 4 ve Xbox One’da oynayabileceksiniz.

FUT 21 | Official Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.