Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

EA, FIFA 21 Ganimet Kutuları Hakkında Sızdırılan Belgeler İçin Açıklama Yaptı

EA, kullanıcıları FIFA 21'de ganimet kutusu almaya zorluyor iddiasına EA tarafından resmi bir yanıt ile cevap verildi.

Bu hafta başlarında bazı FIFA 21 dahili belgeleri sızdırıldı. Bu belgelere göre EA, FIFA oyuncularını oyunun Ultimate Team çevrimiçi moduna geçirmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ve şu anda FIFA 21 FUT için en büyük gelir kaynağı olan ganimet kutuları olduğundan, şirket bu ​​belgeler hakkında resmi bir açıklama yaptı.

FIFA 21 Ganimet Kutuları

EA, insanları oyunlarında para harcamaya “zorlamadığını” iddia ediyor. Bunun yerine, yayıncı bu seçimi isteyenlere sunduğunu belirtiyor. Ayrıca şirket, genç oyuncuları oyunlarında para harcamaya teşvik etmediğini belirtiyor. Ek olarak, çocukların erişmesine izin verilen içeriği, oyunlarda geçirme yeteneklerini ve ne kadar süre oynayabileceklerini yönetmek için aile kontrollerinin kullanılmasını önerdiğinin de altını çiziyor.

EA, FIFA 21’in FUT’una gelince, Yaz ayının FUT topluluğunda çok aktif bir dönem olduğunu ve bu nedenle oyundaki yeni içerik ve topluluk etkinliklerinin daha fazlasının merkezde olmasını sağladığını belirtiyor. Burada ilginç olan şey, EA’in FIFA’nın (veya oyunlarından herhangi birinin) kumar içermediğini belirtmesidir. Şirket, ganimet kutularının kumar olmadığını iddia ediyor. EA, bu iddiayı desteklemek için, dünyanın birçok ülkesindeki düzenleyicilerin, para çekme yönteminin olmadığı yerlerde, ganimet kutularının kumar sayılmadığını kamuya açık bir şekilde belirttiklerini söyledi.

Temel olarak, bu, EA’in kararlarını gerekçelendirmek istediği bir PR ifadesidir. İster inanın ister inanmayın, bu gerçekten size kalmış. Açıklamanın tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.