Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

EA, Apex Legends’ı Çin’e Getirmek İçin Tencent İle Görüşmeye Başladı!

Apex Legends'ı Çin'e getirme konusunda kararlı olan EA, Tencent ile görüşmelere başladı.

Hergün gündeme gelen ve milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Apex Legends tüm dünyaya yayılmaya devam ediyor. 25 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan yapım, yakında Çin’de de oynanabilir. Tencent ve Electronic Arts, Apex Legends için görüşmelere başladı. Eğer EA, Tencent’i ikna ederse Apex Legends Çin’de de oynanabilir olacak.

EA Apex Legends’ı Çin’e Getirmek İçin Tencent İle Görüşmeye Başladı 2

4 Şubat’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için lansmana çıkan Apex Legends günümüzün popüler oyun modu olan hayatta kalma modu ile yayınlandı. Titanfall serisinin sonuncusu olarak karşımıza çıkan yapım, yayınlanmasından saatler sonra milyonlara ulaşarak adından söz ettirmeye başladı. Fortnite ve PUBG’nin en yakın rakibi olarak adından söz ettiren yapım, şu sıralar forum ve sosyal medya mecralarında en çok konuşulan oyunlardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. 72 saatte 25 milyon oyuncu sayısını deviren yapım, 15 gündür tüm platformlarda ücretsiz olarak oynanmaya devam ediyor.

Şu sıralar Çin’e girebilmenin yolunu arayan Electronic Arts, Çin’in devi olan Tencent ile görüşmelere başlamış. Altchar’ın yapmış olduğu haberle edindiğimiz bilgilere göre Apex Legends’ın Çin’de yayınlanması için EA, Tencent ile görüşmelere başlamış. Çin pazarına dahil olabilmek için ilk adımı atan EA,anlaşmanın yapıldığına dair henüz resmi bir açıklama yapmış değil.

PUBG ve Fortnite’ın Çin’de yayıncılığı üstlenen Tencent, bakalım Apex Legends’ı Çinli oyunculara sunacak mı bekleyip göreceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.