Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

E3 2021’de Yer Alacak Capcom Oyunları Açıklandı

Video oyun sektörünün en büyük aktörlerinden Capcom, merakla beklenen E3 2021 programını açıkladı.

Tarihinde ilk kez çevrimiçi gerçekleşecek olan E3 2021 için heyecanlı bekleyiş devam ederken, video oyun devleri etkinlik takvimlerini kamuoyu ile paylaşmayı sürdürüyor. Bu şirketlere şimdi Capcom da eklendi.

Japon firmanın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, The Great Ace Attorney Chronicles, Monster Hunter Rise , Monster Hunter Stories 2 ve Resident Evil Village oyunlarının E3 2021’de yer alacağı belirtildi. Bunların yanı sıra etkinlik sırasında bazı yeni oyun duyurularının da yapılması bekleniyor.

Resident Evil Village demosu

Koronavirüs salgının yaralarını yavaş yavaş sarmaya başladığımız 2021, Capcom için etkileyici bir yıl olmaya devam ediyor. Mayıs ayında ikonik korku serisi Resident Evil’ın sekizinci oyunu Village’ı piyasaya süren şirket, bir aydan kısa bir süre içinde tüm platformlarda 4 milyon satış rakamına ulaşmayı başardı.

Temmuz ayında Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ve The Great Ace Attorney Chronicles gibi merakla beklenen iki oyununu yayınlayacak olan Capcom, E3 sırasında tam olarak ne gibi duyurular yapacağından bahsetmedi, ancak söylentiler bazı yeni oyunların etkinlikte ilk kez gün yüzüne çıkabileceği yönünde.

Capcom’un E3 2021 sunumu, 15 Haziran Salı günü TSİ 00:30’da başlayacak. Dilerseniz etkinlikte yer alacağı kesinleşen tüm PC oyunlarına buradan göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.