Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dying Light’ta Susturuculu Yeni Tabancalar Geliyor!

Dying Light'a iki yeni tabanca geliyor. Tabancalar zombileri öldürmede çok etkili.

2015 yılında aksiyon ve RYO oyun türü olarak yayınlanan Dying Light, günümüzde de oldukça popüler bir oyuncu kitlesine sahip. Yayınlandığı ilk yıl satış listelerinden eksik olmayan oyun şu sıralar aldığı güncellemeler ile sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor.

Dying Light’ta Susturuculu Yeni Tabancalar Geliyor 1

Techland tarafından geliştirilen ve yayınlanan Dying Light, bugün yayınlanan bir oynanış videosu ile yeniden oyun dünyasının gündemine oturdu. 2015 yılından bu yana aldığı sayısız güncelleme ile birlikte oyuncu kitlesini arttırmayı başaran yapım, şu sıralarda oyun içi yeni tabancaları ile konuşulur oldu. Bu sabah yayınlanan video ile oyuna yeni susturuculu tabancaların eklendiğini gördük. German 9mm Pistol ve American 9mm Pistol olarak karşımıza çıkan yeni tabancalar, yakından ve uzaktan atışlarda oldukça iyi iş görüyor.

Alışılmışın dışında bir susturucu aparatına sahip olan German 9mm Pistol ve American 9mm Pistol tabancaları mermi sekmesini en aza indirmiş olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça etkileyici yapıya sahip olan yeni tabancalar zombileri etkisiz hale getirmede en büyük yardımcımız olacak gibi görünüyor. Birbirinden farklı alanlarda mücadele edeceğimiz zombileri yeni tabancalar ile sessizce etkisiz hale getirebilecek ve daha hızlı bir şekilde ilerleyebileceğiz.

Dying Light’ta Susturuculu Yeni Tabancalar Geliyor 3

Dying Light - Content Drop #2 - Gun Silencer

Dying Light şuan Steam’de 59.99 TL gibi bir fiyat etiketiyle satışlarına devam ediyor. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.