Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dying Light 2 Son Geliştirme Aşamasında Ve Yakında Lansman Tarihi Açıklanabilir

Dying Light 2'nin baş oyun tasarımcısı olan Tymon Smektala açıklamalarda bulundu.

Dying Light 2’nin baş oyun tasarımcısı Tymon Smektala, oyunun son geliştirme aşamasında olduğunu açıkladı. Dahası, Smektala oyunun yeni çıkış tarihi ile ilgili bir duyuruyu ima eden sözlerde bulundu.

Dying Light 2 Son Geliştirme Aşamasında Ve Yakında Lansman Tarihi Açıklanabilir

Dying Light 2’nin baş oyun tasarımcısı olan Tymon Smektala yapmış olduğu yeni bir açıklamada Dying Light 2’nin artık son geliştirme evresinde olduğunu ve yakın bir zamanda oyunun çıkış tarihini duyurabileceklerini söyledi. Smektala daha fazla ayrıntıya girmezken, Techland‘de ki tüm ekibin çıkış tarihinin ilanı üzerinde çalıştığını söyledi.

Smektala, TheEscapist’e verdiği röportaj’da “Techland’da oyunun çıkış tarihinin açıklanması ve ona eşlik eden her bilgi parçası üzerinde çalışan bütün bir takım var ve oyuncuları şaşırtmak istiyoruz. Söyleyebileceğim tek şey lütfen bize güvenin; bu proje için son adım ve desteğinize ihtiyacımız var” diyor.

Bu röportajda kıdemli PR yöneticisi Ola Sondej, Dying Light 2’yi çevreleyen tartışmalara da değindi. Sondej, daha önce yayınlanmış olan bir makalede çok sayıda yanlışlık olduğunu iddia etti. Sondej, Dying Light 2’nin geliştirilmesinin Techland’ın dahili programına göre ilerlediğini belirtti.

Hem Haziran hem de Temmuz aylarında çok sayıda oyun duyurusu olacağından, Dying Light 2 hakkında daha fazla şey duyabiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. godmodeon

    şaka gibi oyun hala ortada yok la

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.