Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dünya’nın En Geniş Oyun Monitörü: Samsung CHG90

Dünya'nın en geniş oyun monitörü Samsung CHG90, 49 inçlik bir dev ekrana sahip olarak karşımıza geliyor. Samsung CHG90 ile oyunlar daha gerçekçi bir yapıya kavuşacak.

Dünya’nın teknoloji devleri arasında gösterilen Samsung Electronics, piyasaya çıkardığı birbirinden kaliteli ürünler ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Samsung Electronics tarafından yapılan duyuruda oyun severler’i yakından ilgilendiren bilgiler paylaşıldı.

Samsung CHG90 2

Oyun dünyası tarafından merakla beklenen Samsung CHG90 hakkında ilk bilgiler yavaş yavaş gelmeye başladı. Dünya’nın en geniş oyun monitörü olma özelliği taşıyan Samsung CHG90, oyun severlere olağanüstü görüntü kalitesinin yanı sıra daha geniş bir oyun yelpazesi sunuyor. Oyun dünyasının merakla beklediği Samsung CHG90, 49 inçlik kavisli ekrana sahip olarak karşımıza çıkıyor. Günümüzde sadece televizyonlarda kullanılan HDR teknolojisi, Samsung CHG90’da da destekleniyor. Ultra geniş ekran tasarımına sahip olan CHG90, oyun geliştiricilerinin hedeflediği atmosferi tam olarak sunuyor.

Samsung Electronics Ticari Girişimler Başkan Yardımcısı Seog-gi Kim CHG90 hakkında yaptığı açıklama da, “Oyuncular kendilerini oynadıkları oyuna tamamen kaptırmak istiyor. Yeni monitörlerimiz de sunduğu gerçekçi grafikler ve çarpıcı görüntülerle oyunculara tam olarak istediklerini sunuyor: Samsung QLED oyun monitörleri, oyun dünyasının geleceğine açılan kapıyı temsil ediyor. Oyuncuların, oyun geliştiricilerinin ve iş ortaklarının beklentilerini tam anlamıyla karşılamak için önümüzdeki yıllarda oyunu-değiştiren tüm bu teknolojileri daha ileriye taşımayı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Samsung CHG90 3

49 inçlik dev ekrana sahip olan CHG90, oyun severlere daha canlı ve daha detaylı bir oyun ortamı sunuyor. Quantum Dot teknolojisi kullanılan monitör de muazzam bir renk aralığı bulunuyor. 32:9 görüntüleme oranına sahip olan monitör 49 inç ekranla 3480×1080 piksel Double Full HD(DFHD) çözünürlüğüyle oyun ekranları için yeni bir soluk getiriyor adeta.

Samsung CHG90 Özellikler

  • 32:9 görüntüleme oranı ve 49 inç ekranda 3480 x 1080 piksel Double Full HD (DFHD) çözünürlüğü
  • 1800 R kavis oranı ve ultra-geniş 178 derece görüntüleme açısı
  • Artırılmış yenileme hızı (144Hz)
  • AMD’nin Radeon FreeSync™ 2 teknolojisini kullandığı ilk oyun monitörü
  • QLED(Olağan üstü görüntü kalitesi)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.