Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dünya’nın En Çok Satan Erken Erişim Oyunu Artık PlayerUnknown’s Battlegrounds Oldu

PlayerUnknown's Battlegrounds CS:GO 'yu geride bırakarak DOTA 2'nin tahtına göz dikti. Şuan 7 milyon dolara imza atan PlayerUnknown's Battlegrounds hızla kitlesini arttırmakta.

thumb 1920 816719 1

PUBG erken erişeme açıldığı andan itibaren sürekli kitlesini arttırarak çılgınlar gibi oynanan bir hal almıştır. Zaman zaman Steam’de CS:GO ile çekişme yaşayan  PUBG, gözünü listenin en üst sırasında bulunan DOTA 2’ye çevirmiş durumda. CS: GO ve DOTA 2’den daha pahalı olan PUBG yaptığı satışlar ile taktire şayan bir başarı elde etmiştir. PUBG şuan güncel oyunlar arasında bulunan DayZ, Rust, ARK ve H1Z1’i geride bırakmış durumda.

PUBG güncel satış rakamı olarak 7 Milyon’u geçtiğini belirtirken bu rakamın sürekli arttığınıda hatırlatmayı ihmal etmedi.

PUBG, henüz Xbox One‘da yayımlanmamasına rağmen 210 milyon civarı satış yaparak dikkatleri üzerine çekmiş ve oyuncu kitlesini hızla arttırmaya devam etmektedir.

PUBG yakın bir zamanda konsolda da resmi bir çıkış yapacağını duyurdu. Ancak herhangi bir tarih verilmedi.

Oyunun yeni tarzında çeşitli değişiklikler yapıldı. PUBG adı oyunda artık önceki gibi her hafta güncelleme gelmeyecek. Hatta aylık bir güncelleme gelmesi de muamma bir durumda.

Oyunun geliştirici firması ünvanına sahip olan Bluehole Studios, oyuna daha önceden sürekli güncelleme getirmekte idi.  Şirket yaptığı açıklama sürekli güncelleme getirme’nin eski sorunları çözmek yerine yeni sorunlara neden olduğunu ve bu yüzden güncellemelere ara verildiğini duyurdu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.