Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dünya Star Wars Günü’ne Özel Star Wars: The Old Republic’te Oyun İçi Hediyeler Dağıtılıyor

SWTOR oyuncularını bolca sürpriz bekliyor.

Birkaç gün sonra tarihleri 4 Mayıs’ı gösterecek ve bu gün dünyada ‘Star Wars Günü’ olarak biliniyor. George Lucas’ın yarattığı efsanevi Star Wars serisi dünya çapında çok çeşitli ülkelerde her yıl kutlamalarla anılırken, bu yıl da benzer manzaralara tanık olacağız. Bu durumdan oyun dünyası da Star Wars: The Old Republic ile nasibini alacak.

Dunya star wars gunune ozel star wars the old republic oyun ici hediyeler dagitiliyor 1

Hâli hazırda Star Wars temalı piyasadaki tek MMORPG oyunu olan Star Wars: The Old Republic’te Star Wars Günü kutlanacak. 7 Mayıs tarihinde oyuna giriş yapan kullanıcılar M4-Y7 Astromeh Droid robotlarını ücretsiz olarak elde edebilecekler.

Aynı zamanda Premium oyuncular için başka ayrıcalıklar da söz konusu. 31 Mayıs tarihinden bu yana oyuna giriş yapan kullanıcılara yeni TF-4 Rampage Speeder aracı hediye edilecek .Teknik olarak 8 Haziran’a kadar buna sahip olamayacaksınız fakat nihayetinde elinize geçecek!

Son olarak, 3 Mayıs – 11 Mayıs tarihleri arasında bütün oyunculara üyelik modelleri fark etmeksizin iki kat XP, iki kat Command XP sunulacak. Kısacası SWTOR’a geri dönmeyi planlayanlar için daha iyi bir zaman olamaz!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.