Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Driftland: The Magic Revival 2020’nin İlk Çeyreğinde Konsollara Gelecek!

Driftland: The Magic Revival 'ın 2020'nin ilk çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformuna geleceği duyuruldu.

Bilgisayar platformu için 18 Nisan 2019’da Steam üzerinde lansmana çıkan Driftland: The Magic Revival’ın 2020’de konsol platformu için de yayınlanacağı duyuruldu. Bilgisayar platformunda çok beğenilen yapım 2020’in ilk çeyreğinde konsollar için lansmana çıkacak.

Driftland The Magic Revival 2020’nin İlk Çeyreğinde Konsollara Gelecek 2

Nisan 2019’da yayınlanması ile Steam üzerinde düşük bir kitle tarafından oynanmaya başlanan Driftland: The Magic Revival günümüzde geniş kitleler tarafından oynanıyor. Steam’de 50.00 TL fiyat etiketine sahip olan yapım oyuncular tarafından ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilirken bugün gelen bilgilere göre oyunun konsol sürümleri de geliştiriliyormuş.

VGChartz’ın haberine göre Driftland: The Magic Revival, 2020’nin ilk çeyreği içerisinde PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformu için lansmana çıkacakmış. Habere göre oyunun geliştiricisi ve yayıncısı olan Star Drifters yaptığı duyuruda oyunun konsollar için de geliştirildiğini ve bilgisayar platformu ile aynı içeriklere sahip olacağını belirtmiş.

Star Drifters’in kurucu ortağı ve oyun tasarımcısı olan Michal Sokolski, ‘Driftland’ın konsollarda da oynanabileceği için çok mutluyuz. Çoğu konsol strateji oyuncusu da Driftland’ın hayranı’ demiş.

Bilgisayar platformunda başarılı satışlar gerçekleştirmeye devam eden yapım aynı başarıyı konsollarda da göstermeye çalışacak.

Oyunun başlıca özellikleri şöyle:

  • Tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere farklı oyun modları
  • Geniş ve zengin bir dünya
  • Ekonomi temelli oynanış
  • Fantastik canlılar
  • Aynı harita üzerinde keşfedilebilir içerikler ve savaş alanları

DRIFTLAND: The Magic Revival - Release Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.