Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dream Engines: Nomad Cities İle Bilim Kurgu Şehri İnşa Edeceğiz!

Dream Engines: Nomad Cities Steam'de sergilenmeye devam ediyor.

Simülasyon oyunlarına olan ilgi her geçen gün artmaya devam ederken yeni oyunlarda piyasadaki yerini almaya devam ediyor. Bu yıl çıkması beklenen Dream Engines: Nomad Cities ile oyuncular hayallerindeki şehri kuracak ve yönetecekler.

Dream Engines Nomad Cities İle Bilim Kurgu Şehri İnşa Edeceğiz 2

Suncrash imzası ile karşımıza çıkacak olan Dream Engines: Nomad Cities şuan için PC platformuna duyuruldu. Konsollara gelip gelmeyeceği belli olmayan yapım, Steam’de bilgisayar oyuncuları için sergilenmeye devam ederken oyunun ne zaman çıkacağı konusunda da henüz net bir tarih bilinmiyor. Bu yıl çıkması beklenen yapımda oyuncular diğer şehir kurma simülasyonlarından ayrı özelliklere sahip olarak karşımıza çıkacak. Bilim kurgu içeriklerine sahip olacak olan oyunda fantastik bir şehir kuracak ve kalkındırmaya çalışacağız.

Tek oyunculu bir oynanış üzerine kurulu olacak olan yapım erken erişim sürecinde oyunculara sunulacak. Sadece İngilizce dil seçeneğine sahip olması beklenen yapımda oyuncular insanların yaşaması için son umut olan bir şehir tasarlayacaklar. Ancak bu şehir yerleşik hayat değil, uçan bir şehir olacak. Kaynaklar üreterek halkımızın ihtiyaçlarını karşılacak ve yaşamlarını devam ettirmeye çalışacağız.

Dream Engines: Nomad Cities bu yıl bilgisayar için çıkması bekleniyor.

Dream Engines: Nomad Cities - Announce Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.