Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dragon Quest XI 27 Eylül’de Nintendo Switch’e Gelecek!

Dragon Quest XI Switch platformuna çıkmaya hazırlanıyor.

Yıllardır konsollarda oynanan Dragon Quest serisi milyonlarca oyuncuya sahip olarak günümüzde de oynanmaya devam ediyor. Armor Project tarafından oluşturulan bir dizi Japon rol yapma oyunu olarak tanımlanan Dragon Quest serisi son sürümü ile Nintendo Switch platformuna gelmeye hazırlanıyor.

Dragon Quest XI 27 Eylül’de Nintendo Switch’e Gelecek 2

2017 yılında PlayStation 4 platformu için yayınlanan Dragon Quest XI şu sıralar Nintendo Switch oyuncuları tarafından beklenmeye devam ediliyor. Nintendo eShop üzerinde sergilenmeye başlanan yapım 59.99 dolar fiyat etiketine sahip. Rol oyunu olarak 27 Eylül’de Switch platformu oyuncularına sunulacak olan yapımda tek oyunculu bir oynanış ile karşımıza çıkacak.

Square Enix’in tarafından Switch platformu için de geliştirilen Dragon Quest XI 13.9 GB dosya boyutuna sahip. Fotoğraf modunun da yer aldığı yapımda oyuncular dilekleri anın fotoğrafını çekebilecek ve diledikleri yerde bu fotoğrafları paylaşabilecekler.

Yeni hikâyeleri ve yeni karakterlerin yer aldığı yapımda HD grafikler yer alıyor. İngilizce ve Japonca seslendirmelerin yer aldığı yapımda çeşitli zorluk ayarları da yer alıyor. Oyuncular bu zorluk ayarlarını diledikleri gibi düzenleyebilecekler. Farklı görevler ve ödüller ile de oyun içerisinde sık sık karşılaşacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.