Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dragon Ball Z: Kakarot’un Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Dragon Ball Z: Kakarot oyunculara yine yeni bir fragman sundu.

Anime tarzında içerikleri ile hem konsol hem de bilgisayar platformunda oyuncuları tatmin edecek olan Dragon Ball Z: Kakarot yeni fragmanlar eşliğinde oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor. Zengin bir hikâyeye sahip olan oyun aksiyon yüklü yapısı ile milyonları hedefleyecek.

Dragon Ball Z Kakarot’un Yeni Fragmanı Yayınlandı 2

Aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Dragon Ball Z: Kakarot tek oyunculu oynanış yapısı ile klasik bir Ragon Ball oyunu karşımıza çıkaracak. Dragon Ball serisinin en yeni oyunu olacak 16 Ocak 2020’de lansmana çıkacak olan yapım, 15 farklı dil desteği ile oyuncuların karşısına çıkacak. Üç farklı sürüm ile Steam’de ön siparişlerde yer alan yapım cep yakan fiyat etiketi ile oyuncuların yüzünü asmasına neden olsa da yeni fragmanlar ile iştahları kabartmaya devam ediyor.

Birbirinden farklı karakterlere ev sahipliği yapacak olan oyun dün hem konsol hem de bilgisayar platformu için yeni bir fragman yayınladı. Dün Paris Oyun Haftası’nda paylaşılan yeni fragman da oyunculara çeşitli aksiyon sahneleri ve görsel efektler gösteriliyor.

Japonca seslendirmeler eşliğinde izlenen fragman da detaylı bilgi oyuncular ile paylaşılıyor.

DBZK Dragon Ball Z: Kakarot - Paris Games Week Trailer - PS4/XB1/PC

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.