Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dragon Ball Z: Kakarot’un Yeni Bir Fragmanı Yayınlandı!

Dragon Ball Z: Kakarot yeni videosu ile oyuncuları bilgilendirdi.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu oyuncularına 2020 yılında sunulacak olan Dragon Ball Z: Kakarot’dan yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Steam üzerinde ön siparişlerde yer alan yapımdan yeni görüntüler ortaya çıktı.

Dragon Ball Z Kakarot’un Yeni Bir Fragmanı Yayınlandı 2

CyberConnect2 Co Ltd tarafından geliştirilmeye devam edilen Dragon Ball Z: Kakarot, 17 Ocak 2020’de hem konsol hem de bilgisayar platformunda lansmana çıkacak. Tek oyunculu oynanışı ile Dragon Ball Z serisinin en yeni oyunu olacak olan yapım fiyatı ile dudakları uçuklatıyor. Üç farklı sürüme sahip olan yapım, 299.00 TL’den başlayan fiyat etiketi ile ön siparişlerde yer alan yapım yeni bir görüntü aldı.

Oynanış tarzında bir video olarak karşımıza çıkan yeni görüntüler de diyalog sahneleri, farklı karakterler ve çeşitli aksiyon sahneleri oyunculara gösteriliyor. Fantastik oynanış yapısı ile her kesimden oyuncuya hareketli ve sürükleyici anlar sunacak olan yapımda yer alan karakterlerin kendilerine özgü özellikleri ve yetenekleri yer alacak.

Tüm platformlar için 17 Ocak 2019’da lansmana çıkacak olan yapım yeni görüntüler ile oyuncuları bilgilendirmeye devam ediyor.

Yeni görüntüleri aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dragon Ball Z: Kakarot - Game Introduction - PS4/XB1/PC

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.