Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dragon Ball Z: Kakarot Dünya Çapında 2 Milyon Adet Kopya Sattı

Dragon Ball Z: Kakarot milyonlarca adet kopya satışı gerçekleştirdi.

17 Ocak 2020’de hem konsol hem de bilgisayar platformunda lansmana çıkan Dragon Ball Z: Kakarot Ocak ayı içerisinde toplamda 1.6 milyon adet kopya satışı gerçekleştirmişti. Bugün gelen bilgiler ile oyunun güncel satış adedi ortaya çıktı.

Dragon Ball Z Kakarot Dünya Çapında 2 Milyon Adet Kopya Sattı 2

Bandai Namco’nun 2020 yılına özel olarak yayınladığı Dragon Ball Z: Kakarot beklentileri karşılamayı başarmış gibi görünüyor. Steam üzerinde 299.00 TL olarak satışlarına devam eden oyun şu sıralar satış adedi ile haberlere konu oluyor. 24 Şubat’ta yaptığımız haberler de oyunun Ocak ayı içerisinde dünya çapında 1.6 milyon adet kopya satışı gerçekleştirdiğinden söz etmiştik. Yeni gelişmeler ile oyunun güncel satış adedi ortaya çıktı.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Dragon Ball Z: Kakarot günümüze kadar toplamda 2 milyon adet kopya satışı gerçekleştirmiş. Haberin detaylarına göre Bandai Namco Avrupa Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda başarılı oyunun dünya çapında 2 milyon adet kopya satışını geri de bıraktığı belirtilmiş.

Dünya çapında 2 milyonu geri de bırakmayı başaran yapım diğer bir yandan da olumlu geri bildirimler almaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.