Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dragon Ball Xenoverse’in İlk İki Oyunu Toplamda 10 Milyon Sattı

Dragon Ball Xenoverse oyunları büyük başarı elde etti.

Dağıtımcı firma Bandai Namco bugün bir açıklama yaparak Dragon Ball Xenoverse serisinin ilk iki oyununun dünya çapında tüm platformlarda toplamda 10 milyon satışı geçtiğini duyurdu. Bu satış rakamlarının içinde hem fiziksel, hem de dijital kopyalar yer alıyor. Yani Dragon Ball Xenoverse 1 ve 2 şimdiye kadar toplamda 10 milyon satmayı başardı.

dragon ball xenoverse ilk iki oyunu toplamda 10 milyon satti 1

İlk Dragon Ball Xenoverse oyunu üç yıl önce 2015 yılında satışa sunulmuştu ve anime serisinde yer alan ünlü savaşları tekrar deneyimleme imkanı sunuyordu. Kendi Avatarımızı yaratbiliyor ya da diğer klasik karakterlerle oynayabiliyorduk. Oyunda gizemli Toki Toki şehri de yer alırken, yeni oynanış mekanikleri ve animasyonlar mevcuttu.

Diğer yanda Dragon Ball Xenoverse 2 de ilk oyunun üzerine koyarak ilerlemişti ve daha da geliştirilmiş grafiklere sahipti. Aynı zamanda en geniş ve en ayrınıtlı Dragon Ball dünyası da Dragon Ball Xenoverse 2 içinde yer alıyordu.

Her ne kadar Bandai Namco platformlar için tek tek satış bilgilerini paylaşmasa da, seri toplamda 10 milyon satmayı başardı. Kısacası oyun büyük bir başarı yakaladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.