Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dragon Ball Unreal Multiplayer Demosu Mart’ta Geliyor

Emudshit sıradaki Dragon Ball oyunu için demo tarihi verdi.

Emudshit bugün yaptığı duyuruyla kendi yapımı yeni Dragon Ball oyununun online demosunun çıkış tarihini açıkladı. Hayran yapımı Dragon Ball oyunu Epic Games’in Unreal Engine 4 grafik motoruyla hazırlanırken, önümüzdeki Mart ayının başında çıkış yapacak. Ayrıca oyunun demosu şu anda seçilen birkaç kişi tarafından test ediliyor ve ilerleyen dönemde daha çok tester alımı yapılacak.

Dragon ball unreal multiplayer demosu mart geliyor 1

Yapımcı Emudshit, Dragon Ball Unreal’ı Temmuz 2017 tarihinde yeniden başlatmıştı ve daha iyi hâle getirmeye karar vermişti. Geçtiğimiz yılın Şubat ayında Dragon Ball için bir demo yayınlanmıştı fakat yeteri kadar verim alamamıştı.

Dragon Ball Unreal, oyunun sadık hayranları tarafından merakla beklenen bir proje olurken, son derece ayrıntılı bir yapıya sahip. Oyunda Dragon Ball Z’den tutun Dragon Ball Super’a kadar pek çok karakter yer alacak, ayrıca büyük bölgeler ve özel hareketler de bulunacak. Oyuncular Dragon Ball Unreal’da Super Saiyan’a dönüşebilecek.

Şu anda Emudshit tarafından tam karakter listesi yayınlanmadı fakat şimdilik Trunks, Vegeta ve Goku’nun olacağını biliyoruz. Dragon Ball Unreal çoklu oyuncu demosu önümüzdeki ay sunulacak.

https://www.youtube.com/watch?v=NUepqZE6Whs

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.