Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dragon Ball FighterZ‘ye Gelecek Olan Broly Karakterinin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Dragon Ball FighterZ'nin yeni karakteri Broly'nin tanıtım fragmanı yayınlandı.

2018 yılının beklenen oyunları arasında yer alan Dragon Ball FighterZ yüksek satış rakamlarına imza atarak oyun severlerin beklentisini karşılamayı başardı.

Dragon Ball FighterZ ‘ye Gelecek Olan Broly Karakterinin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı 2

Dövüş oyunlarına farklı bir bakış açısı getirmeyi planlayan Dragon Ball FighterZ oldukça kaliteli grafiklere sahip. Yayınlanması ile aksiyon severlerin ilgi odağı olan yapım yeni karakteri ile bugün gündemde kendine yer buldu. Bandai Namco imzası ile yayınlanan oyun da birbirinden farklı karakterler yer alıyor. Oyuna gelecek olan karakterler arasında bulunana Broly’de dün Youtube’da paylaşılan bir video ile oyunculara tanıtılmış oldu. Bandai Namco’nun resmi Youtube kanalı üzerinden paylaşılan fragman da yeni karakterin ana özellikleri tanıtılıyor.

Oldukça güçlü yapısı ve hızlı saldırıları ile rakiplerini yere seren Broly genel olarak alaycı bir dile sahip. Adeta bir dövüş makinası gibi tanıtılan yeni karakter enfes ölçülere sahip bir vücuda sahip. Rakipleri karşısında fiziki açıdan da üstünlük kuracak olan Broly oyuna farklı bir hava katacak gibi görünüyor. Oyun içerisindeki aksiyon seviyesini arttıracak olan karakter rekabeti kızıştıracağa benziyor.

Yeni karakter olan Broly’nin tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

DRAGON BALL FighterZ - Broly Character Trailer | X1, PS4, PC

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.