Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dragon Ball FighterZ’nin Yeni Karakteri Kefla İçin Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

Dragon Ball FighterZ'den Kefla karakteri için yeni görüntüler geldi.

Konsol ve bilgisayar platformu için 2018’in Ocak ayında lansmana çıkan ve çıktığı gibi milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran Dragon Ball FighterZ yeni karakterler ile bünyesini güçlendirmeye devam ediyor.

Dragon Ball FighterZ’nin Yeni Karakteri Kefla İçin Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı 2

Bandai Namco’nun başarılı anime oyunları arasında yer alan Dragon Ball FighterZ Steam üzerinde günümüze kadar ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilmişti. Fiyatı ile cepleri yakmaya devam eden oyun yayınlanmasından bu yana tam 2 yıl geçmesine rağmen oyuncularına yeni karakterler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oyun için duyurulan Kefla karakteri için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Dragon Ball FighterZ’nin Sezon Pass 3 karakteri olarak duyurulan Kefla 28 Şubat’ta hem konsollara hem de bilgisayar platformuna gelecekmiş. Oldukça hırçın bir karakter olarak karşımıza çıkacak olan Kefla dişi bir kimliğe sahip olacak. Kendine has yetenekleri, çevikliği, hızlı ve tempolu oynanışı ile oyun içerisinde yer alan diğer karakterlerin korkulu rüyası olacak olan bu karakter özellikle rakiplerini hava da etkisiz hale getirecek.

Kefla tasarımı ve hızlı yapısı ile kısa sürede oyuncuların favori karakteri olacak gibi görünüyor.

Kefla’nın 5 dakikalık oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dragon Ball FighterZ - Kefla Gameplay - PS4/XB1/PC/SWITCH

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.