Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dota Underlords Oyuncu Sayısı İle Steam’de En Çok Oynanan Oyunlar Arasına Katıldı!

Dota Underlords oyuncu sayısı ile adeta patlama yarattı.

Valve’in yeni oyunu olarak dün Android, İOS ve Steam’de lansmana çıkan Dota Underlords şu sıralar adından epey söz ettiriyor. Dünden bu yana olumlu yorumlar almaya devam eden yapım, şu sıralar Steam’de en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor.

Dota Underlords Oyuncu Sayısı İle Steam’de En Çok Oynanan Oyunlar Arasına Katıldı 2

Oynaması ücretsiz olarak dünden bu yana oynanan Dota Underlords bünyesinde birbirinden farklı karakterlere de yer veriyor. Türkçe dil desteğine ek olarak 28 farklı dil seçeneğine sahip olan yapımda oyuncular yeni Dota dünyasinda geçen stratejik savaş oyununda kendi ekiplerini oluşturacak ve rakiplerini yok edebilmek için mücadelelere katılacaklar. Oyun içerisinde yer alan kahramanların kendilerine özgü yetenekleri ve özellikleri yer alacak.

Steam verilerine göre Dota Underlords şuanda Steam’de en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyormuş. Eş zamanlı olarak tam 178.670 oyuncu tarafından oynanan yapım, GTA V ve Rainbow Six Siege gibi oyunları geride bırakmış. PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bu gelişmeye göre Valve’in yeni oyunu Steam’de en çok oynanan 4’ncü oyunmuş. Oynaması ücretsiz olarak dün lansmana çıkan yapım 1 günde bu başarıyı göstererek Valve’in yüzünü güldürdü.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.